K. Digitaliflora 蟲蟲 (完)

作者: 蕙蕙 發表于 2012-4-10 18:44:40
3438 58
曖娜娜子 發表於 2012-4-10 22:12:28 |顯示全部樓層
1. bbhk (cassette盒可以嗎? thx!)
2.bigpig603,thx
3. 花草樹木 (謝謝)
4.史華茲(謝謝你)
5.karisv3v(thanks!^^)
6. 劍狼 (thx!)
7. anhiwan(我都想要蟲蟲,謝謝!)
8. 獅頭魚 Thanks!
9. mummy (好想要吖,等咗佢好耐吖。我有條Clytie類似蟲嘅物體,前日換盆時甩咗出嚟,但我第一次接觸佢,唔知喺唔喺嫁)
10. hugopoodle (唔知仲有冇機會呢?anyway, 謝謝你的分享)
11.  heidi224hk (tks)
12.曖娜娜子(蟲蟲可願跟我歸家??XDD)
回復

mandywowo 發表於 2012-4-10 22:12:58 |顯示全部樓層
咁多謝先

咁多人排隊,我再排都唔好意思!mandywowo我惟有等你個D!hehe  發表於 2012-4-10 22:54
u r welcome 啦 ^0^  發表於 2012-4-10 22:31
回復

SSCP 發表於 2012-4-10 22:27:07 |顯示全部樓層
SSCP 發表於 2012-4-10 22:01
又要辛苦你喇~加油
呢隻好靚女

蕙蕙  又話佢靚女, 但你都冇興趣 ==  發表於 16 分鐘前
多謝你先~我睇你D靚相就OK LA,如果我有個大花園,我一定問你攞...真的,佢有齊我鍾意的顏色,我忍手唔種咋

咁你d耐力都的確幾好, 忍得到, 哈哈 :))  發表於 2012-4-10 22:31
回復

childplay 發表於 2012-4-10 22:27:20 |顯示全部樓層
4.史華茲(謝謝你)
9. mummy (好想要吖,等咗佢好耐吖。我有條Clytie類似蟲嘅物體,前日換盆時甩咗出嚟,但我第一次接觸佢,唔知喺唔喺嫁)
10. hugopoodle (唔知仲有冇機會呢?anyway, 謝謝你的分享)
13. childplay (K ruby/K hybird/K queen olypmus可以交換呢)
回復

SSCP 發表於 2012-4-10 22:34:12 |顯示全部樓層
SSCP 發表於 2012-4-10 22:27
蕙蕙  又話佢靚女, 但你都冇興趣 ==  發表於 16 分鐘前
多謝你先~我睇你D靚相就OK LA,如果我有個大花園, ...

蕙蕙  咁你d耐力都的確幾好, 忍得到, 哈哈 )  
最衰係你喇,成日放毒,今晚發夢先種

毒就大家鬥放者, 哈哈 ^0^  發表於 2012-4-10 23:06
回復

melodymelody 發表於 2012-4-10 22:37:14 |顯示全部樓層

4.史華茲(謝謝你)
13. childplay (K ruby/K hybird/K queen olypmus可以交換呢)
14. melodymelody (謝謝)
回復

phyllistyw 發表於 2012-4-10 22:45:46 |顯示全部樓層
4.史華茲(謝謝你)
15. phyllistyw (未試過虫虫想試下~)
回復

蕙蕙 發表於 2012-4-10 23:04:54 |顯示全部樓層
childplay 發表於 2012-4-10 22:27

可以交換K hybird, pm我啦
回復

藍烏龜 發表於 2012-4-10 23:08:50 |顯示全部樓層
4.史華茲(謝謝你)
16>藍烏龜(我未種過蟲蟲,好想試)
回復

世态 發表於 2012-4-10 23:47:59 |顯示全部樓層
我又想要呀!
回復

hiflower 發表於 2012-4-11 08:17:17 |顯示全部樓層
請問還有後備分享嗎?
回復

土豆貓 發表於 2012-4-11 09:36:18 |顯示全部樓層
K  Flirt 小苗 ,  K Napolean V 小苗,  K Clown Prince 蟲蟲, K Ampalland 小苗(請問有興趣交換嗎? 我所講既小苗真係仲係小苗乍, 吳好介意), 另外 K Amabillis 都出緊蟲蟲呀....

其實我鍾意妙妙網中既K. Flirt, 但我唔肯定自己有冇……可以俾你既K. Flirt & K. Clown Prince花樣我睇下嗎? 因我有一只唔肯定係其中邊樣, thx! :)  發表於 2012-4-11 13:16
回復

土豆貓 發表於 2012-4-11 14:00:19 |顯示全部樓層
吳好意思, 兩隻都未種到開花, K Flirt 係之前 Vienne 分享比我既, 另外 K Clown Prince 就係因為佢既蟲蟲係生出葉頂, 所以先有得交換乍....我可以兩隻都俾晒你架.....
回復

蕙蕙 發表於 2012-4-11 19:38:29 |顯示全部樓層
土豆貓 發表於 2012-4-11 14:00
吳好意思, 兩隻都未種到開花, K Flirt 係之前 Vienne 分享比我既, 另外 K Clown Prince 就係因為佢既蟲蟲係 ...

都好wor, 咁我可以用兩條小K. Digitaliflora 蟲蟲or 一條大蟲同你交換丫, 你揀邊樣?
順便pm埋我羅地址啦, OK?
回復

mummy 發表於 2012-4-11 20:06:12 |顯示全部樓層
蕙蕙  你影相出黎俾我睇下先啦, 是否只是似K. Clytie, 但唔肯定個名呢?  發表於 昨天 22:02

唔好意思。手機upload唔倒相,公司部機又load極都load唔倒個網,我聽日返公司再試。

原來你已經換倒clytie喇
蕙蕙  係呀, 你仲有冇第二樣野可以交換呀?  發表於 昨天 23:35

Oh. Sorry. 我冇其他蟲喇。我星期日換盆剪咗新買嘅466同137D葉出嚟,但我第一次剪葉,唔肯定種唔種倒。

係呀, 你仲有冇第二樣野可以交換呀?  發表於 2012-4-11 23:35
回復

bigpig603 發表於 2012-4-11 20:23:05 |顯示全部樓層
係之前 分享回來既K.tane枝條,我剪一小段交換ok ma?

K. Tane我有lu  發表於 2012-4-11 23:35
回復

keibp 發表於 2012-4-11 21:53:35 |顯示全部樓層
4.史華茲(謝謝你)
17. uniform (後備>.<)
18. keibp(希望可以分享一條或半條就可以了, 因為蟲蟲幾容易發呀,謝謝)
回復

hipo 發表於 2012-4-12 10:22:20 |顯示全部樓層

4.史華茲(謝謝你)
17. uniform (後備>.<)
18. keibp(希望可以分享一條或半條就可以了, 因為蟲蟲幾容易發呀,謝謝)
19. hipo (我做後備, 可以嗎? 謝謝 !)
回復

蕙蕙 發表於 2012-4-12 22:04:36 |顯示全部樓層
下次再有蟲蟲會繼續分享
回復

SSCP 發表於 2012-4-13 11:29:08 |顯示全部樓層
蕙蕙  我大頭蝦, 冇留意你加左分俾我添, thx! ^0^  
應該加喇~呢隻靚靚
回復