大家點睇分享或送贈葉片係hkplants !!

作者: nickyhk 發表于 2008-4-3 19:06:18
1367 7
有時有d花大左, 要修下d葉, 咁cut左落黎d葉又唔想掉, 其實可唔可以post出黎同其他人交換或送贈. 咁做可以嗎??  有無乜野唔好處呀 !!
牙鈴 發表於 2008-4-3 19:25:23 |顯示全部樓層

可以呀...放係分享版到lo...
回復

littlejojo 發表於 2008-4-3 21:04:12 |顯示全部樓層

好多花友都係咁架...你post係分享版睇下有邊位花友要囉可以....
回復

C0126 發表於 2008-4-3 22:22:55 |顯示全部樓層

咁樣又唔會浪費wor....花友又可以再種另一棵....兩全其美..
回復

vkzone2002 發表於 2008-4-4 00:30:22 |顯示全部樓層

係呀, 我都係咪做! 不過.......... 日後香港AV迷既OFFICE或屋企就會變晒佢地AV場啦, 5款分享到10款; 10款分享到15款........ 我就係咁, 長此下去.......... 連我的寫枱連KEYBOARD都無位放......
回復

nickyhk 發表於 2008-4-4 09:27:18 |顯示全部樓層

我既381巳有五位索取啦. 我仲有巳有花蕾既 fantasy gold, 309, 137, 447, C55, A60, 128, S468. 等佢地開完就開始換泥修葉. 到時候再送比大家. 如果邊個有十字花, 我都好想要小苗. 仲有你地修葉一次過修幾多塊呀. 點先至唔會整傷佢呀 ???  Thax...

回復

vkzone2002 發表於 2008-4-4 10:03:54 |顯示全部樓層

下次傷修葉時我可否要 fantasy gold呢?
我無一定修幾多塊, 只見外圍我會修一點.
回復

candyafr 發表於 2008-4-4 12:37:37 |顯示全部樓層

原帖由 nickyhk 於 2008-4-4 09:27 發表
我既381巳有五位索取啦. 我仲有巳有花蕾既 fantasy gold, 309, 137, 447, C55, A60, 128, S468. 等佢地開完就開始換泥修葉. 到時候再送比大家. 如果邊個有十字花, 我都好想要小苗. 仲有你地修葉一次過修幾多塊呀. 點 ...

我也有380, 388葉和vkzoke2002頭像的小苗, 有興趣交換嗎?我也想要fantasy gold, 309, 137, 447, C55, A60的葉.....
回復