大天鵝走莖 (4份) - 完

作者: barbeemak 發表于 2012-3-28 10:28:55
1067 11

分享物品︰大天鵝走莖 (4份)

交收方法: 郵寄 (花友需寄貼上足夠郵資的回郵信及硬盒子給我
請在信封面寫上網名,交換者請PM我取地址。        
(注意:必需硬盒, size約 : 8 CM x 10 CM x ~3CM,(不可高過 4 CM,高過4 CM 取消分享資格)            
1. 花友如未能於我pm地址後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。               
2. 收到修葉後,接受分享者必須在帖中回覆確認。               
3. 分享如有爭議,本人有權作出最後的決定。               
5. 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負

分享者如下,請PM本人取地址.

(1) PSC (一份有幾多走莖?可否要兩份?)
(2) Karly0706 (我想要一份呀~)
(3) mummy (大後備){我剛剛喺另一網友度分享咗一份.如果有剩,可否分我一份,我想俾同事種}
(4) bigpig603, thx

評分

查看全部評分

PSC 發表於 2012-3-28 11:14:22 |顯示全部樓層
一份有幾多走莖?可否要兩份?
回復

Karly0706 發表於 2012-3-28 13:47:22 |顯示全部樓層
我想要一份呀~
回復

barbeemak 發表於 2012-3-28 14:34:11 |顯示全部樓層
一份一條
回復

mummy 發表於 2012-3-28 14:37:25 |顯示全部樓層
(3) mummy (大後備){我剛剛喺另一網友度分享咗一份.如果有剩,可否分我一份,我想俾同事種}
回復

bigpig603 發表於 2012-3-28 14:50:01 |顯示全部樓層
(4) bigpig603, thx
回復

Karly0706 發表於 2012-4-12 09:36:05 |顯示全部樓層
已經收到!謝謝
回復

barbeemak 發表於 2012-4-12 10:00:14 |顯示全部樓層
不用客氣
回復

BRONNLEY 發表於 2012-4-12 11:26:32 |顯示全部樓層

(哎呀回錯左添 )
回復

mummy 發表於 2012-4-12 19:22:48 |顯示全部樓層
Received today. Thz.
回復

PSC 發表於 2012-4-13 00:14:48 |顯示全部樓層
已收到,THX!
回復

barbeemak 發表於 2012-4-13 08:55:15 |顯示全部樓層
不用客氣
回復