黃3興個舖執咗啦~~~

作者: 金盞花 發表于 2012-3-27 18:25:22
1505 5
黃3興個舖執咗啦~~~

今日仲想睇吓有咩仲要買, 正想去巡視吓~~~原來已經人去鋪空, 見有班裝修人做緊嘢!  提提大家, 以後3興星期日係休息日, 大家記住唔好摸門釘
claudiatang 發表於 2012-3-27 22:29:43 |顯示全部樓層
搬咗..........................
回復

jeffreyngcm 發表於 2012-3-28 10:26:31 |顯示全部樓層
claudiatang 發表於 2012-3-27 22:29
搬咗..........................

新舖(貨倉)位置, 元朗唐人新村沙井路2O號

搭輕鐵係屏山站落車, 過對面馬路,

沿唐人新村路行再轉入沙井路(小小上斜路), 要行十五分鐘

搭31號小巴就可以係正門口落車,吾洗行甘遠

我好少去買,去年去了一趟,買了好多肥,有排用﹗那時老細已給了新地址我。新址咁轉折更不會去了。  發表於 2012-3-28 10:31
回復

AIR 發表於 2012-4-1 20:41:02 |顯示全部樓層
好清楚, 不過, 請問 31號小巴.. 個站係邊 ? 有無中途站可以上車 ?
回復

jeffreyngcm 發表於 2012-4-2 00:27:49 |顯示全部樓層
AIR 發表於 2012-4-1 20:41
好清楚, 不過, 請問 31號小巴.. 個站係邊 ? 有無中途站可以上車 ?

回復

AIR 發表於 2012-4-2 19:55:00 |顯示全部樓層
多謝 jeffrey 師兄, 好詳細呀, 咁我可以係總站上車.
回復