有種子多~巳送晒~

作者: 青蛙媽媽 發表于 2012-3-20 12:32:47
4718 58
wpwong 發表於 2012-3-20 14:47:21 |顯示全部樓層
有種子多~暫時名額有5名....我有興趣呀, 咩種子都OK, 我係新手, 4月收田呀, ANYWAY MANY THANKS
回復

theresagood 發表於 2012-3-20 15:10:58 來自手機 |顯示全部樓層
唔知仲有冇得分享呢?
回復

littlekawai 發表於 2012-3-20 15:40:11 |顯示全部樓層
1. saru 長青豆角, 節瓜, 紅莧菜, 四季豆, F牌哈蜜瓜種子 (thx!!)
2. waiting (長青豆角, 節瓜, 四季豆, F牌哈蜜瓜種子) thanks~
3. noel_tt (長青豆角,紅莧菜, 四季豆, F牌哈蜜瓜種子) (thx!!)
4. chanpyhilda (節瓜)~~thanks!
5. Rcc (F牌哈蜜瓜種子)thx!
6. qcchan1 (長青豆角, 節瓜, 四季豆, 哈蜜瓜) Tks
7. (後備) Breeze (節瓜, 四季豆(爬個隻), F牌哈蜜瓜種子) (多謝分享~)
8. (後備) mono (唔知仲有無節瓜呢?Thanks!)
9. bbhk (紅莧菜, thx)
10. (後備)哈蜜瓜,thx thx thx~
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-3-20 17:50:30 |顯示全部樓層
TO 所有後備:

我要先寄出1~5名, 再等待有無種子剩先決定加後補~

暫時唔會回覆後備者~

請見諒, THANKS~

明白~ 有勞樓主啦~ ^_^  發表於 2012-3-20 18:40
回復

happyjoyjoy 發表於 2012-3-20 20:29:47 |顯示全部樓層
happyjoyjoy 發表於 2012-3-20 13:59
1. saru 長青豆角, 節瓜, 紅莧菜, 四季豆, F牌哈蜜瓜種子 (thx!!)
2. waiting (長青豆角, 節瓜, 四季豆, F ...

點解冇左我!

Thank you! 青蛙媽媽

巳修正~  發表於 2012-3-20 23:20
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-3-20 23:19:16 |顯示全部樓層
happyjoyjoy 發表於 2012-3-20 20:29
點解冇左我!

2. waiting (長青豆角, 節瓜, 四季豆, F牌哈蜜瓜種子) thanks~
3. noel_tt (長青豆角,紅莧菜, 四季豆, F牌哈蜜瓜種子) (thx!!)
4. chanpyhilda (節瓜)~~thanks!
5. Rcc (F牌哈蜜瓜種子)thx!

**以下係後備, 等通知~

6. qcchan1 (長青豆角, 節瓜, 四季豆, 哈蜜瓜) Tks
7. happyjoyjoy (栗米,紅莧菜,長青豆角, 節瓜, 四季豆) thx!
8. (後備) Breeze (節瓜, 四季豆(爬個隻), F牌哈蜜瓜種子) (多謝分享~)
9. (後備) mono (唔知仲有無節瓜呢?Thanks!)
10. bbhk (紅莧菜, thx)
11. (後備)哈蜜瓜,thx thx thx~

明白,唔該晒青蛙媽媽!^^  發表於 2012-3-21 01:53
Thank you! 青蛙媽媽  發表於 2012-3-20 23:33
回復

littlekawai 發表於 2012-3-21 11:31:06 |顯示全部樓層
青蛙媽媽,我係後備11的...我漏了打自己的名,sorry sorry~

7. happyjoyjoy (栗米,紅莧菜,長青豆角, 節瓜, 四季豆) thx!
8. (後備) Breeze (節瓜, 四季豆(爬個隻), F牌哈蜜瓜種子) (多謝分享~)
9. (後備) mono (唔知仲有無節瓜呢?Thanks!)
11. littlekawai(後備)哈蜜瓜,thx thx thx~
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-3-22 15:56:42 |顯示全部樓層

1. saru 長青豆角, 節瓜, 紅莧菜, 四季豆, F牌哈蜜瓜種子 (thx!!)3/22收到寄來回郵信封, 將於3/23(五)早上寄出 巳確認收到種子
2. waiting (長青豆角, 節瓜, 四季豆, F牌哈蜜瓜種子) thanks~3/22收到寄來回郵信封, 將於3/23(五)早上寄出 巳確認收到種子
3. noel_tt (長青豆角,紅莧菜, 四季豆, F牌哈蜜瓜種子) (thx!!)3/24收到寄來回郵信封, 將於3/26(一)早上寄出巳確認收到種子
4. chanpyhilda (節瓜)~~thanks!3/22收到寄來回郵信封, 將於3/23(五)早上寄出巳確認收到種子
5. Rcc (F牌哈蜜瓜種子)thx!3/24收到寄來回郵信封, 將於3/26(一)早上寄出巳確認收到種子
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-3-22 16:51:27 |顯示全部樓層
wpwong 發表於 2012-3-20 14:47
有種子多~暫時名額有5名....我有興趣呀, 咩種子都OK, 我係新手, 4月收田呀, ANYWAY MANY THANKS ...

你可以係後備到排定隊~
回復

wpwong 發表於 2012-3-22 17:38:06 |顯示全部樓層
青蛙媽媽 發表於 2012-3-22 16:51
你可以係後備到排定隊~

排後備:
wpwong (新手學種, 4月收田, 邊款種子也OK...MANY THANKS)
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-3-22 21:40:32 |顯示全部樓層

6. qcchan1 (長青豆角, 節瓜, 四季豆, 哈蜜瓜) Tks~
3/26收到寄來回郵信封, 將於3/27(二)早上寄出 巳確認收到種子

3/27收到寄來回郵信封, 不見有附上膠袋仔,將於3/28(三)早上寄出 巳確認收到種子

3/27收到寄來回郵信封, 將於3/28(三)早上寄出 巳確認收到種子

3/27收到寄來回郵信封, 將於3/28(三)早上寄出 巳確認收到種子

3/28收到寄來回郵信封, 將於3/29(四)早上寄出 巳確認收到種子

11. littlekawai(後備)哈蜜瓜,thx thx thx~
3/28收到寄來回郵信封, 將於3/29(四)早上寄出 巳確認收到種子

12. wpwong (新手學種, 4月收田, 邊款種子也OK...MANY THANKS)
3/29收到寄來回郵信封, 將於3/30(五)早上寄出 巳確認收到種子

對不起!青蛙媽媽。。。忘記放膠袋!  發表於 2012-3-28 21:10
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-3-22 21:41:50 |顯示全部樓層
wpwong 發表於 2012-3-22 17:38
排後備:
wpwong (新手學種, 4月收田, 邊款種子也OK...MANY THANKS)

我幫你排左第12名, 你亦可以先問問其他花友取種子~
回復

waiting 發表於 2012-3-24 23:50:27 |顯示全部樓層
種子安全到達,多謝青蛙媽媽!

見你提供給我的回郵信封同小袋子都有清楚寫明, 好細心~我係老細實請硬你^^  發表於 2012-3-25 14:29
回復

Breeze 發表於 2012-3-25 00:35:41 來自手機 |顯示全部樓層
多謝樓主再次分享!^_^

不用客氣~  發表於 2012-3-25 14:29
回復

saru 發表於 2012-3-25 13:53:13 |顯示全部樓層
收到種子及已經落泥, 多謝青蛙媽媽!!

好快手腳^^  發表於 2012-3-25 14:29
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-3-25 14:35:47 |顯示全部樓層
請問NO. 6~12位後備, 有無人仲未收到我的PM地址呢~(如有請告知)

我也收到,謝謝!  發表於 2012-3-28 21:11
收到,寄出後會通知你,thx!  發表於 2012-3-27 14:30
收到!多謝,明天寄出。  發表於 2012-3-25 22:48
回復

waiting 發表於 2012-3-25 18:26:52 |顯示全部樓層

青蛙媽媽  見你提供給我的回郵信封同小袋子都有清楚寫明, 好細心~我係老細實請硬你^^  發表於 3 小時前

你咁講,我會面紅架...
我都係將心比己做事.

加油一直保持這樣下去~  發表於 2012-3-25 18:41
回復

littlekawai 發表於 2012-3-27 09:27:22 |顯示全部樓層
青蛙媽媽,今天已寄出回郵信封,不好意思,我的zip袋較大^^

無問題~  發表於 2012-3-27 11:33
回復

bbhk 發表於 2012-3-27 19:26:01 來自手機 |顯示全部樓層
Sorry, 呢兩日冇上網,今日先見到後補可分享,已寄出回郵,謝謝!

ok!  發表於 2012-3-28 18:17
回復

noel_tt 發表於 2012-3-28 19:13:13 來自手機 |顯示全部樓層
今天收到種子,謝謝分享。

謝謝通知^^  發表於 2012-3-28 20:18
回復