返回列表 發新帖

用了一年多時間~ 終於可以齊齊整整~多謝妳~

作者: Karine 發表于 2012-3-5 10:39:38
4558 24
Karine 發表於 2012-4-19 22:10:58 |顯示全部樓層
Sinn hcy lady lady
爆到尾聲,但花仍是美

回復

Karine 發表於 2012-4-24 19:24:02 |顯示全部樓層

呢度又加

好鍾意佢地呀
回復

Karine 發表於 2012-10-13 17:51:22 |顯示全部樓層
sinn cailtin

原來呢棵未交功課

回復

Karine 發表於 2012-12-7 10:19:32 |顯示全部樓層
這份功課, 本來意為有缺欠, 因為早排唔見左棵 sinn danialle, 我意為佢死左, 跟住唸住出個帖交換補欠缺
http://hkplants.com/thread-124589-1-1.html

原來佢一直都在
姐姐 ~ sinn danialle 今昨晚都來花了

終於做完功課了用了 14個月時間
回復

Karine 發表於 2012-12-7 10:31:01 |顯示全部樓層
這個來到時名牌是無名, 但我覺得佢好似 sinn laura

終於都可以齊齊整整了, 多謝花花一年的陪伴, 很有樂趣 ~

希望原物主收貨啦 ~ ~ ~ ~ 啦啦啦

Well Done  發表於 2012-12-12 16:42

評分

查看全部評分

回復