4款AV修葉 (額滿) - 完成

作者: 蕙蕙 發表于 2012-3-2 00:14:42
4726 29

交換263, 446 Mud Pie, 466 Lil' Glimpse O'Spring, 413 Iceberg, Sassy Sadie或其他我未有的AV葉

請排隊並列明交換葉子名稱或附圖 (不設後補)

A. 476 Rob's Heebie Jeebie: 共3份 (每份兩塊)
1. melody (交換413) - 已pm - 已寄出 (7/3)
2. Wai Wai (交換 Optimara Everharmony) - 已pm - 已寄出 (5/3)
3. HLAM (無名紫/粉紅AV) - 已pm - 已寄出 (7/3)

B. 297 Bubble Gum Charm: 1份 (每份兩塊)
1. 一丁 (用 466 同你交換啦 ...... ) - 已pm - 已寄出 (8/3)

C. 137 Kei-yoki: 1份 (每份兩塊)
1.  sunsunsun (交換Episcia. "Tropical Topaz" 走莖) - 已pm - 已寄出 (8/3)

D. 458 Frosted Flames: 共2份 (每份兩塊)
1.  melody (交換446) - 已pm - 已寄出 (7/3)
2.  sunsunsun (交換C94 Rob’s Hallucination) - 已pm - 已寄出 (8/3)

交收方法 :

郵寄 - 花友需自備已貼上足夠郵資的郵票之回郵信封及可受壓之硬/膠盒仔
盒仔 size :
A: 7cm (L) x 4cm (W) x 2cm (H)
B, C, D: 11cm (L) x 8cm (W) x 2.5cm (H)

注意事項:

1. 交換者請即時pm我取地址,信封面請註明申請物品名稱及網名。
2. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
3. 收到AV葉後,必須在帖中回覆確認。
4. 葉子交換與否,本人有最終決定權。
5. 如因郵寄失誤導致任何損失,本人恕不負責。

mummy 發表於 2012-3-2 00:22:07 |顯示全部樓層

sorry.
-----
剛剛發現攪錯咗

你用乜野交換呀?  發表於 2012-3-2 00:24
回復

Breeze 發表於 2012-3-2 00:30:10 來自手機 |顯示全部樓層
Bubble Gum Charm 同 Robs Heebie Jeebie 啲花色真係好靚~

係呀, 不過一大一小, 感覺唔同羅 :)  發表於 2012-3-2 00:31
回復

一丁 發表於 2012-3-2 00:35:07 |顯示全部樓層
B. 297 Bubble Gum Charm: 1份 (每份兩塊)

1. 一丁 (用 466 同你交換啦 ...... )

收到你d葉啦, thx a lot! 下午已寄出俾你了 :))  發表於 2012-3-8 17:47
好呀, thx! ^^  發表於 2012-3-2 13:01
回復

小野貓 發表於 2012-3-2 00:35:59 |顯示全部樓層

真係無野可以交換添~

一丁  你想換邊隻呀 ^^

我想換隻rob's....但無咩能換~
我等下次啦~

Rob's Heebie Jeebie花色好靚呀 我同你一樣,等下次啦!  發表於 2012-3-2 01:30
你想換邊隻呀 ^^  發表於 2012-3-2 00:37
回復

melody 發表於 2012-3-2 00:41:17 來自手機 |顯示全部樓層
A. 476 Rob's Heebie Jeebie: 共3份 (每份兩塊)

1.melody (交換413)
2.
3.

1.

1.

D. 458 Frosted Flames: 共2份 (每份兩塊)

1.melody (交換446)
2.

可以交換丫, thx! ^^  發表於 2012-3-2 13:40
回復

DORA 發表於 2012-3-2 08:32:02 |顯示全部樓層
你要個啲我全部無灬

that's why我想要羅, 有左佢地, 第時咪可以同你交換/分享羅 :))  發表於 2012-3-2 13:04
嘩哈哈~~~ 有難度呀!  發表於 2012-3-2 09:08
我都係吖^^  發表於 2012-3-2 09:00
回復

sunsunsun 發表於 2012-3-2 09:33:57 |顯示全部樓層

2.
3.

1.

1. sunsunsun (有466葉, crimson ice, 503葉, 478葉,....可pm 詳談)

2. sunsunsun (有466葉, crimson ice, 503葉, 478葉,....可pm 詳談)

今日寄出左啦, 收到話我知啦 ^^  發表於 2012-3-8 17:47
咁我地交換Episcia. "Tropical Topaz" 走莖 + C94 Rob’s Hallucination啦, 其他extra既葉, pm再傾 ^^  發表於 2012-3-5 22:26
回復

WaiWai 發表於 2012-3-2 10:09:59 |顯示全部樓層

2. Wai Wai (交換Lil' Glimpse O'Spring)
3.

1.

1. sunsunsun (有466葉, crimson ice, 503葉, 478葉,....可pm 詳談)

2. sunsunsun (有466葉, crimson ice, 503葉, 478葉,....可pm 詳談)

3.

1.

回復

WaiWai 發表於 2012-3-2 10:19:50 |顯示全部樓層
排亂了,再排過

2. Wai Wai (交換Lil' Glimpse O'Spring)
3.

1.

as per our pm, will exchange 476 with you for Optimara Everharmony ^^  發表於 2012-3-2 22:03
回復

HLAM 發表於 2012-3-2 12:09:59 |顯示全部樓層
A.476還有嗎 ? 我想用頭像這1種交換.

還有其他選擇嗎?  發表於 2012-3-2 13:47
回復

蕙蕙 發表於 2012-3-2 13:49:38 |顯示全部樓層

Update 一下:

請排隊並列明交換葉子名稱或附圖 (不設後補)

1. melody (交換413)
2. Wai Wai (交換 Optimara Everharmony) - (已pm)
3.

1. 一丁 (用 466 同你交換啦 ...... )

1.  sunsunsun (有466葉, crimson ice, 503葉, 478葉,....可pm 詳談) - (exchanged item tbc)

1.  melody (交換446)
2.  sunsunsun (有466葉, crimson ice, 503葉, 478葉,....可pm 詳談) - (exchanged item tbc)
回復

HLAM 發表於 2012-3-2 14:13:55 |顯示全部樓層
HLAM 發表於 2012-3-2 12:09
A.476還有嗎 ? 我想用頭像這1種交換.

有另外1種不知名的, 幾個月前買時的花是1朵粉紅色, 但間離是紫色的.

any photos?  發表於 2012-3-2 20:06
回復

HLAM 發表於 2012-3-2 22:45:59 |顯示全部樓層
等我試下放張相, 好似post 唔到. Sorry, 我要研究下先, 因為是新手,未試過.

如果張相size過大, 可能要reduce size至post到架喇  發表於 2012-3-2 22:59
回復

HLAM 發表於 2012-3-2 23:36:28 |顯示全部樓層
thx. 再試.

見你咁有誠意, 同你交換啦, pm我羅地址丫  發表於 2012-3-2 23:50
回復

蕙蕙 發表於 2012-3-5 20:12:13 |顯示全部樓層
sunsunsun 發表於 2012-3-2 09:33

你仲未覆我pm播, 等緊你呢……
回復

WaiWai 發表於 2012-3-6 22:39:31 |顯示全部樓層
今日收到你的葉子476.  謝謝!
回復

蕙蕙 發表於 2012-3-6 23:54:14 |顯示全部樓層
WaiWai 發表於 2012-3-6 22:39
今日收到你的葉子476.  謝謝!

u r welcome!
hope I will receive your Optimara Everharmony soon
回復

蕙蕙 發表於 2012-3-7 00:03:44 |顯示全部樓層
sunsunsun 發表於 2012-3-2 09:33

前晚pm左你, 待覆中
回復

蕙蕙 發表於 2012-3-7 13:12:29 |顯示全部樓層
melody 發表於 2012-3-2 00:41

剛收到啦, 413有根葉已落盆, 另一塊好似殘殘地, 不過我會試插……
446都ok, thx!
一陣會去郵局寄出
回復

12下一頁