我的實驗

作者: yen 發表于 2008-3-31 01:20:47
1443 6
見人水種av,我又想學,但又唔捨得斬根來試,所以由浸葉開始試,touch wood,到現在尚算ok 只係生長慢了一點!

07年2月

07年2月

07年2月

07年2月

07年6月

07年6月

08年3月

08年3月
trust_fl 發表於 2008-3-31 17:04:41 |顯示全部樓層
e~~~ 點解d 水藍色既?? 用水種會唔會有蚊呀?
回復

C0126 發表於 2008-3-31 17:07:58 |顯示全部樓層
嘩好勁呀.....由葉到出新葉要幾耐呀????/
之後咁大塊葉又要幾耐???
回復

Tony 發表於 2008-3-31 17:55:04 |顯示全部樓層
D樽好正呀
回復

maywong918 發表於 2008-3-31 17:57:17 |顯示全部樓層
生得好靚呀 !D玻璃樽都好靚呀 ! 嚮邊買架?
回復

yen 發表於 2008-3-31 20:25:38 |顯示全部樓層
e~~~ 點解d 水藍色既??因為個玻璃樽係藍色o架 . 用水種會唔會有蚊呀?我唔多覺有蚊喎

嘩好勁呀.....由葉到出新葉要幾耐呀????/我記得出小葉應該一個月左右啦.
之後咁大塊葉又要幾耐???到現在她差不多有15個月大了

生得好靚呀 !D玻璃樽都好靚呀 !   嚮邊買架?
第一個樽在豪斯登堡買的紀念品,而藍色的那個是在吉x島$10場買的,尚有其他顏色選擇的
回復

maywong918 發表於 2008-4-1 11:24:59 |顯示全部樓層
原帖由 yen 於 2008-3-31 20:25 發表
e~~~ 點解d 水藍色既??因為個玻璃樽係藍色o架 . 用水種會唔會有蚊呀?我唔多覺有蚊喎

嘩好勁呀.....由葉到出新葉要幾耐呀????/我記得出小葉應該一個月左右啦.
之後咁大塊葉又要幾耐???到現在她差不多有15個月大 ...

嘻嘻! 我中意第一個樽多D!
回復