想換花貓鱗莖 (已如願以償)

作者: jess 發表于 2008-3-30 11:53:38
1686 8
K . Hirsuta 長出兩根鱗莖  , 想想換其他花貓鱗莖 , 郵寄方法

heiheimama 發表於 2008-3-30 18:17:03 |顯示全部樓層
今日挖左隻K. Dark Velvet 出來,要嗎?送給你,不用交換.
回復

Manto 發表於 2008-3-30 18:28:34 |顯示全部樓層
我有隻K.Tane,可以交換嗎?但我個K.Tane已由鱗莖生了隻芽,郵寄怕傷。

HeiheiMama,K. Dark Velvet 仲挖唔挖到呀?可用Gloxinia perennis交換嗎?我包補用心種到出花!
回復

heiheimama 發表於 2008-3-30 18:41:02 |顯示全部樓層
原帖由 Manto 於 2008-3-30 18:28 發表
我有隻K.Tane,可以交換嗎?但我個K.Tane已由鱗莖生了隻芽,郵寄怕傷。

HeiheiMama,K. Dark Velvet 仲挖唔挖到呀?可用Gloxinia perennis交換嗎?我包補用心種到出花! ...

Manto仔,仲有隻已經是兩吋高小苗,俾你啦,唔駛換.大埔交收wo.~
回復

jess 發表於 2008-3-30 21:49:44 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-3-30 18:17 發表
今日挖左隻K. Dark Velvet 出來,要嗎?送給你,不用交換.

要呀 !! Thanks !!
回復

jess 發表於 2008-3-30 22:48:45 |顯示全部樓層
原帖由 Manto 於 2008-3-30 18:28 發表

HeiheiMama,K. Dark Velvet 仲挖唔挖到呀?可用Gloxinia perennis交換嗎?我包補用心種到出花! ...

K . Tane 好可愛呀 !!  好想交換 , Manto 你可否 pm 我地址 , 我寄給你鱗莖 , 看看packing入唔入到 , 唔得我等你K.Tane再生鱗莖先寄給我好嗎 ?
回復

Manto 發表於 2008-3-30 23:20:22 |顯示全部樓層
Please see pm.
回復

Manto 發表於 2008-3-30 23:21:08 |顯示全部樓層
多謝 Heiheimama!
回復

jess 發表於 2008-3-31 22:53:39 |顯示全部樓層
如願以償 , 謝謝大家 !! 活動結束 ~
回復