出售迷岩 (半義賣) ~ 已貼捐款收據

作者: jo_jo 發表于 2012-1-4 19:44:04
1790 15

出售以下迷岩側芽(一定有根,唔知有冇球 ~ 已定植最少3個月) ~ 超迷—定有球
總額一半會捐助 :
聯合國兒童基金香港委員會戶口﹕  
中國銀行 : 012-875-002-18683  
http://www.unicef.org.hk/

完結時本人會上載捐款收據, 謝謝!!

總額一半扣除作為捐款後, 餘下的一半收益5%捐贈 "香港園藝館"作經費

花友交收時付現金(不設找續)

交收時間/地點:面交 深水埗地鐵站 A 出口 - 交收日子可再安排

注意事項:
1. 請自備購物袋
2. 如有任何爭議,本人有權作出最後的決定
3. 請勿議價
4. 請花友48小時内自行PM本人留聯絡電話和安排交收日子及時間,請安排在14天内交收
5. 如不能接受上述事項者請勿下標

1st row (由左至右):
S. Miriam G $70 一丁 ~ 已交收
S. Texas Zebra $60 CandyChung ~ 已交收
S. Lisa $40 一丁 ~ 已交收

2nd row (由左至右):
S. Heartland's Double Dilly $50 一丁 ~ 已交收
S. Heartland's Double Dilly $50 CandyChung ~ 已交收
S. Ozark Twin Trumpets $60 惡姨 ~ 冇交收

3rd row (由左至右):
S. White Sprite 開花株 $60 cancel
S. White Sprite 開花株 $60
S. White Sprite 開花株 $60

4nd row (由左至右):
S. Snowflake 開花株 $80
S. Snowflake 開花株 $80
S. Danielle $40 CandyChung ~ 已交收

5nd row (由左至右):
S. Martha's Lempke $50 CandyChung ~ 已交收
S. Jay's Newly Brewed $60
S. Gabriel's Horn $50

評分

查看全部評分

CandyChung 發表於 2012-1-4 20:44:48 |顯示全部樓層
我要以下这些:

S. Texas Zebra $60
S. Heartland's Double Dilly $50 (左二)
S. Danielle $40
S. Martha's Lempke $50

回復

Breeze 發表於 2012-1-4 21:12:28 |顯示全部樓層
唔知有冇老虎仔出讓呢?
回復

jo_jo 發表於 2012-1-4 21:14:15 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-1-4 21:12
唔知有冇老虎仔出讓呢?

要遲啲,早排呆球成半年,而家先出芽 ~ 有排等............
回復

Breeze 發表於 2012-1-4 21:15:42 |顯示全部樓層
oh~ 有冇得預留嫁呢~  
回復

jo_jo 發表於 2012-1-4 21:18:48 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-1-4 21:15
oh~ 有冇得預留嫁呢~

唔好啦我會唔記得架!又最少要等 3 個月..................
回復

Breeze 發表於 2012-1-4 21:22:28 |顯示全部樓層
唔緊要~ 唔緊要~ 甘我多啲上黎等你嫁老虎仔~
回復

jo_jo 發表於 2012-1-4 21:26:56 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-1-4 21:22
唔緊要~ 唔緊要~ 甘我多啲上黎等你嫁老虎仔~

如果我記得我會先 send pm 比你
回復

Breeze 發表於 2012-1-4 21:30:06 |顯示全部樓層
謝謝~ 謝謝~
回復

ryansze 發表於 2012-1-4 21:36:41 |顯示全部樓層
Jojo, 好高興又見你義買  

做吓善事積番啲褔 ~ 平時我太口臭...........hahahahahaha  發表於 2012-1-4 21:42
回復

一丁 發表於 2012-1-5 00:02:05 |顯示全部樓層
S. Miriam G $70
S. Lisa $40
S. Heartland's Double Dilly $50

hehe....
回復

一丁 發表於 2012-1-5 18:12:07 |顯示全部樓層
Thanks you jojo...
回復

惡姨 發表於 2012-1-6 18:42:42 |顯示全部樓層
阿組, 好耐冇見喇

2nd row : S. Ozark Twin Trumpets $60

請問仲有冇 Miriam G 呢??
回復

jo_jo 發表於 2012-1-6 19:18:03 |顯示全部樓層
惡姨 發表於 2012-1-6 18:42
阿組, 好耐冇見喇

2nd row : S. Ozark Twin Trumpets $60

請問仲有冇 Miriam G 呢?? sorry ~ no
回復

CandyChung 發表於 2012-1-10 11:06:07 |顯示全部樓層
多谢晒jojo
回復

jo_jo 發表於 2012-1-11 19:31:32 |顯示全部樓層

由於多日仍未收到惡姨 pm,所以在今日 17:17 已入數,怎料在 18: xx 收到惡姨 pm 約時間交收,只好 cancel 她是次交易 ~ 待下次吧,反正我都会義賣

Total : $360/ 2 = $180 to 聯合國兒童基金香港委員會戶口
$180 5% to 香港園藝館 = $9

回復