打死不離三兄弟@二仔~Hugo B

作者: hugopoodle 發表于 2011-12-7 23:20:51
3179 24
hugopoodle 發表於 2011-12-17 22:24:13 |顯示全部樓層
coco846 發表於 2011-12-17 15:46
我用個cam嚟睇住佢地,佢地破壞咗係未屋企前已經睇到,有晒心理準備,返去睇到都無咁嬲!  ...

我都有諗過如果請個工人唔知會唔會太瘋癲
你嗰兩隻狗狗係咪好痴身呀?
回復

coco846 發表於 2011-12-18 11:10:41 |顯示全部樓層
hugopoodle 發表於 2011-12-17 22:24
我都有諗過如果請個工人唔知會唔會太瘋癲
你嗰兩隻狗狗係咪好痴身呀? ...

我諗都算痴身架,話比佢地知去返工就好地地,如果唔係一出門口就聽到汽水叫得好淒涼!

佢地係同一個爸爸媽媽,不過係分開2胎.同埋佢地好friend架!

佢哋兩個好爹呀? 係咪同一胎呀?  發表於 2011-12-19 13:39
回復

wing_hk 發表於 2011-12-18 20:25:29 |顯示全部樓層
好可愛,得人鐘意!
回復

金盞花 發表於 2011-12-20 00:10:12 |顯示全部樓層
hugopoodle 發表於 2011-12-17 22:22
我以為剩係我會諗如果發生火警會點走添
原來有人同我一樣
但係我諗嚟諗去都只可以一手抱一隻

你養狗比我養貓好得多, 起碼叫一聲立即埋你身邊等你用繩帶走.  我d貓會當我同佢玩躲貓貓, 周圍走叫極都唔出嚟 "lei" 入床下底   真係發生事嚟都唔知點算

x2  發表於 2011-12-20 10:16
回復

spinnet 發表於 2011-12-21 20:19:09 |顯示全部樓層
coco846 發表於 2011-12-18 11:10
我諗都算痴身架,話比佢地知去返工就好地地,如果唔係一出門口就聽到汽水叫得好淒涼!

你2隻狗狗好可愛...

我以前隻史立莎一見我換衫就成隻down晒, dup吓dup吓個頭, 又唔望你, 好似好可憐咁...
回復