返回列表 發新帖

魚骨頭種子(8-10月採收) ~完~

作者: alexander 發表于 2011-11-30 16:10:45
1947 33
saru 發表於 2011-12-5 10:58:48 |顯示全部樓層
種子已收到, 謝謝!

唔使客氣~  發表於 2011-12-5 14:59
回復

alexander 發表於 2011-12-5 15:02:34 |顯示全部樓層
1. Cora     已寄出(1/12/2011) 已收到
2. saru     已寄出(1/12/2011)已收到
3. 大紫花   已寄出(2/12/2011)
4. karly  
5. keibp
6. natmo    已寄出(1/12/2011) 已收到
7. cczaza   已寄出(1/12/2011)
8. 031504
9.冷夜
10.十邊     已寄出(5/12/2011)
回復

alexander 發表於 2011-12-7 18:18:24 |顯示全部樓層
1. Cora     已寄出(1/12/2011) 已收到
3. 大紫花   已寄出(2/12/2011)
4. karly  
5. keibp     今天寄出(7/12/2011)
6. natmo    已寄出(1/12/2011) 已收到
7. cczaza   已寄出(1/12/2011)
8. 031504
9.冷夜
10.十邊     已寄出(5/12/2011)
回復

十邊 發表於 2011-12-7 18:40:40 |顯示全部樓層
收到種子了!多謝您!

唔使客氣~種子又唔值錢^^  發表於 2011-12-8 11:29
回復

大紫花 發表於 2011-12-7 22:48:14 |顯示全部樓層
今晚已收到種子,謝謝!

唔使客氣~  發表於 2011-12-8 11:29
回復

cczaza 發表於 2011-12-8 00:47:18 |顯示全部樓層
其實早2天已收到了~ 謝謝你~

客氣客氣~  發表於 2011-12-8 11:30
回復

alexander 發表於 2011-12-8 11:31:56 |顯示全部樓層
3. 大紫花   已寄出(2/12/2011)已收到
4. karly      
7. cczaza   已寄出(1/12/2011)已收到
8. 031504
9.冷夜
10.十邊     已寄出(5/12/2011)已收到

有一位"無名氏" 唔知係邊個?   其他未收到的今個星期都收唔到的話取消好了~
回復

alexander 發表於 2011-12-9 10:39:53 |顯示全部樓層
3. 大紫花   已寄出(2/12/2011)已收到
4. karly      已寄出(9/12/2011)
7. cczaza   已寄出(1/12/2011)已收到
8. 031504
9.冷夜
10.十邊     已寄出(5/12/2011)已收到
回復

keibp 發表於 2011-12-12 13:31:24 |顯示全部樓層
星期六已收到了, 謝謝分享呀 ^.^

收到就好啦^^  發表於 2011-12-13 12:18
回復

冷夜 發表於 2011-12-19 10:48:20 |顯示全部樓層
收到啦,真系多謝曬。
回復

alexander 發表於 2011-12-21 10:48:51 |顯示全部樓層
031504 發表於 2011-11-30 16:50
1. Cora (tks!!)
2. saru (thx!!)
3. 大紫花(thanks!)

一路都冇收到你回郵喎~
回復

Karly0706 發表於 2011-12-21 12:03:22 |顯示全部樓層
OH NO~唔記得confirm返
已經收到...仲落埋泥。但係好似無乜動靜
回復

031504 發表於 2011-12-21 14:12:57 |顯示全部樓層
alexander 發表於 2011-12-21 10:48
一路都冇收到你回郵喎~

啊,,,我完全忘記了,,,SO SORRY,,,
回復

alexander 發表於 2011-12-22 11:15:38 |顯示全部樓層
031504 發表於 2011-12-21 14:12
啊,,,我完全忘記了,,,SO SORRY,,,

算啦, 你都唔係第1次霸住個坑
回復