貼蚊滋果d黃色紙花墟邊間舖頭有得買?

作者: Alaska 發表于 2011-11-25 12:22:33
2421 6
請問知唔知 掛響度用來痴住d蚊滋果d黃色紙 花墟邊間舖頭有得買? 好多蚊滋
imlook 發表於 2011-11-26 01:56:24 |顯示全部樓層

木木木記有. 一張一張咁賣.

@馬修 如果用量唔多,又無其他地方更就腳既話. 唯有伸條頸出黎啦

三木記好貴ar  發表於 2012-3-18 15:36
謝謝~!! :D  發表於 2011-11-26 19:13
回復

chankingwaichan 發表於 2011-12-15 17:13:58 |顯示全部樓層
陳振潮(桂林街),5元ー張(雙面的)。
回復

greengreen 發表於 2011-12-16 13:35:50 |顯示全部樓層
Please try to find at following shop :

陳萬合菜種行 上環干諾道西8號
嘉安大廈地下 2543-2920    2544-1862
0830-1830 Sun1700關門  上環站C出口

蔡興利菜種行有限公司 上環干諾道西18-19號
祐華大廈地下  2548-9405
0900-1800  上環站C出口

黃源盛菜種行 上環干諾道西11號
嘉安大廈地下  2543-1896 2543-9016
0900-1800 星期日休息  上環站C出口
回復

mummy 發表於 2012-3-3 19:33:24 |顯示全部樓層
上星期喺上環買咗,好似4蚊張。我界細嚟用。
回復

Alaska 發表於 2012-3-3 20:37:08 |顯示全部樓層
謝謝大家
回復

SunnyTsang 發表於 2012-3-18 15:19:02 |顯示全部樓層
我最近在元朗三兄買了一本共20張x2面, $40 only. 不過佢地4月1日要搬了.

今日路過,佢地舖啲野執得7788啦. 去之前打個電話問下先穩陣~  發表於 2012-3-19 16:48
謝謝報料 :)  發表於 2012-3-18 23:27
回復