碰碰香側芽 & 迷你版火龍果苗 (完)

作者: jessicayip31 發表于 2011-11-2 23:30:16
2430 25

1.) 分享物品名稱: 碰碰香側芽  (多謝new1之前既分享, 依家將佢發揚光大~ )
份數: 5

在這排隊:
1. 露比! (謝謝!^^) (7/11寄出)
2.galvi    (thanks!) (7/11寄出)
3. csw_sylvia (我有 "Dill", 發芽都 ok, 有無興趣 ?) (8/11寄出)
4.cczaza(thanks)(10/11寄出)
5.Springonions (7/11寄出)

2.) 分享物品名稱: 迷你版火龍果苗 (多謝mplc既分享, 太多種唔晒~)
份數: 8

在這排隊:
1. new1 (7/11寄出)
2. 土豆貓 (thanks)(7/11寄出)
3.  galvi  (thanks)(7/11寄出)
4.  風鈴子 (謝謝!)(10/11寄出)
5. qcchan1 (Thanks)(7/11寄出)
6. uniform (thanks)(8/11寄出)
7. danhoyan(thanks)(10/11寄出)
8.cczaza(thanks)(10/11寄出)

交收方法:  郵寄交收
                    ** 郵寄 - 使用貼上足夠郵費和合適膠盒(可用易潔香口珠既鐵盒)之回郵信封, 本人不負責郵寄失誤

注意事項:
1.請登記後pm我
2. 為免俾錯苗~ 請於信封面註明領取植物名
3. 我想要各款香草種子, 如有就俾d我種啦~ thx!!

評分

查看全部評分

new1 發表於 2011-11-2 23:49:58 |顯示全部樓層

2.) 分享物品名稱: 迷你版火龍果苗 (多謝mplc既分享, 太多種唔晒~)
在這排隊:
1. new1
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

交收方法:  郵寄交收
                    ** 郵寄 - 使用貼上足夠郵費和合適膠盒(可用易潔香口珠既鐵盒)之回郵信封, 本人不負責郵寄失誤

我只是copy & paste jessicayip31 的原帖

係啊~ 多謝YEAHYEAH~  發表於 2011-11-4 09:30
哦~ 係啊yeahyeah! 多謝你既分享啊!~ mplc俾左好多我種唔晒, 所以分俾其他花友一齊種! ^ ^  發表於 2011-11-4 00:03
迷你版火龍果苗物主系我呀  發表於 2011-11-3 09:56
回復

露比! 發表於 2011-11-3 09:00:11 |顯示全部樓層
1.) 分享物品名稱: 碰碰香側芽  (多謝new1之前既分享, 依家將佢發揚光大~ )
在這排隊:
1. 露比! (謝謝!^^)
2.
3.
4.
5.
回復

土豆貓 發表於 2011-11-3 09:46:29 |顯示全部樓層
在這排隊:
1. new1
2. 土豆貓 (thanks)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
回復

galvi 發表於 2011-11-3 10:00:08 |顯示全部樓層
在這排隊:
2.galvi    (thanks!)
3.
4.
5.
在這排隊:
1. new1
3.  galvi  (thanks)
4.
5.
6.
7.
8.
回復

csw_sylvia 發表於 2011-11-3 10:29:32 |顯示全部樓層

在這排隊:
3. csw_sylvia (我有 "Dill", 發芽都 ok, 有無興趣 ?)
4.
5.
在這排隊:
1. new1
4.
5.
6.
7.
8.
回復

風鈴子 發表於 2011-11-3 12:24:14 |顯示全部樓層
在這排隊:
3. csw_sylvia (我有 "Dill", 發芽都 ok, 有無興趣 ?)
4.
5.
在這排隊:
1. new1
4.  風鈴子 (謝謝!)
5.
6.
7.
8.
回復

qcchan1 發表於 2011-11-3 14:45:18 |顯示全部樓層
在這排隊:
4.
5.
在這排隊:
1. new1
5. qcchan1 (Thanks)
6.
7.
8.
回復

danhoyan 發表於 2011-11-3 17:57:02 |顯示全部樓層
在這排隊:
4.
5.
在這排隊:
1. new1
6. uniform (thanks)
7. danhoyan(thanks)
8.
回復

cczaza 發表於 2011-11-3 23:52:44 |顯示全部樓層
在這排隊:
4.cczaza(thanks)
5.
在這排隊:
1. new1
6. uniform (thanks)
7. danhoyan(thanks)
8.cczaza(thanks)
回復

jessicayip31 發表於 2011-11-7 12:51:00 |顯示全部樓層
今日收到一封ivy lee既回郵信封, 我不知道網名是誰, 內附的是一個壓偏了的必x痛紙盒, 第一我不知你領取的是什麼苗. 第二紙盒不可能裝到苗, 相信去到你手已經俾郵差壓c左! 請你重新寄出鐵盒, 不用附回郵信封. 否則小苗不會寄出! 多謝合作!!
回復

jessicayip31 發表於 2011-11-7 12:57:33 |顯示全部樓層
請問校務處羅小姐網名是誰? 小苗7/11寄出!
回復

Springonions 發表於 2011-11-7 13:19:02 |顯示全部樓層
jessicayip31 發表於 2011-11-7 12:51
今日收到一封ivy lee既回郵信封, 我不知道網名是誰, 內附的是一個壓偏了的必x痛紙盒, 第一我不知你領取的是 ...

Ivy Lee 是我 Springonions. 我找不到鐵盒, 可能要放棄了.

= =" 原來係你!! 我私人醒個鐵盒俾你啦! 下次唔好用紙盒啦! d苗會被壓偏嫁~  發表於 2011-11-7 13:47
回復

露比! 發表於 2011-11-7 13:22:49 |顯示全部樓層
jessicayip31 發表於 2011-11-7 12:57
請問校務處羅小姐網名是誰? 小苗7/11寄出!

......「露比!」囉~我入面張紙仔有寫的......

^^ 謝謝~

見到啦~ 頭先唔覺有紙條~ 不過都已經寄出了~  發表於 2011-11-7 13:48
你的苗寄出了, 這兩天看看有沒有收到~ ^ ^  發表於 2011-11-7 13:46
回復

Springonions 發表於 2011-11-7 14:08:22 |顯示全部樓層
Springonions 發表於 2011-11-7 13:19
Ivy Lee 是我 Springonions. 我找不到鐵盒, 可能要放棄了.

jessicayip31  = =" 原來係你!! 我私人醒個鐵盒俾你啦! 下次唔好用紙盒啦! d苗會被壓偏嫁~
========================================================
無言感激 我一定會俾心機種你給的碰碰香.
回復

jessicayip31 發表於 2011-11-7 14:11:53 |顯示全部樓層
各位花友, 種碰碰香可參考此資料哦~: http://takiflower.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
回復

土豆貓 發表於 2011-11-9 12:13:47 |顯示全部樓層
今朝收到迷你火龍果苗啦..多謝晒你
回復

露比! 發表於 2011-11-9 13:16:54 |顯示全部樓層
剛收到碰碰香了,謝謝!
回復

galvi 發表於 2011-11-9 17:37:29 |顯示全部樓層
收到了,謝謝!!
回復

qcchan1 發表於 2011-11-9 17:42:22 |顯示全部樓層
迷你火龍果苗剛收到啦!!!!  謝謝~~
回復

12下一頁