送出花生麩水 2L + 1.25L各一樽

作者: hehee2000 發表于 2011-10-25 16:27:39
1130 7
送出花生麩水 2L + 1.25L各一樽。

己浸兩年多,未稀釋。現己唔多嗅。 可以用「醇」字形容,哈!

只限於星期六日(時間再定),大埔火車站交收。 如新峰交收,則可每日晚上(時間再定)。

有意PM

評分

查看全部評分

momodoll 發表於 2011-10-25 16:39:35 |顯示全部樓層
巧吸引呀...但大埔太遠了..
回復

寧望月 發表於 2011-10-25 16:44:19 |顯示全部樓層
口水流...大圍火車站可嗎?.?
回復

MilkMilk 發表於 2011-10-25 18:21:28 |顯示全部樓層
我想要2L可以嗎?

回復

PACO 發表於 2011-10-25 18:46:24 |顯示全部樓層
我想要花生麩水 1.25L一樽得唔得?今個星期六可以在大埔火車站交收!!
回復

hehee2000 發表於 2011-10-25 20:36:23 |顯示全部樓層
PACO 發表於 2011-10-25 18:46
我想要花生麩水 1.25L一樽得唔得?今個星期六可以在大埔火車站交收!!

Paco, 1.25L reserved for you.

Sorry, not available this coming sat, how about 5/11(sat)?
.

多謝哂!!我暫時應該可以!你上午方便嗎?  發表於 2011-10-25 20:47
回復

hehee2000 發表於 2011-10-25 20:38:33 |顯示全部樓層
2L reserved for MilkMilk
1.25 reserved for Paco
回復

hehee2000 發表於 2011-10-25 20:51:37 |顯示全部樓層
>> PACO  多謝哂!!我暫時應該可以!你上午方便嗎?
上午, okay. fix time with you later.

Will meet Milkmilk on that day too.

Thanks for your sharing  發表於 2011-10-27 09:45
THANKS!  發表於 2011-10-25 22:49
回復