火箭菜/mixed生菜種子一份 換 sweet basil/櫻桃蘿白種子

作者: jojojo 發表于 2011-10-8 01:28:35
1823 8
火箭菜/mixed生菜種子一份大約20粒
可以係奧運站交收
aprilhung 發表於 2011-10-8 01:34:22 |顯示全部樓層
我有櫻桃蘿蔔種子20粒可以交換,郵寄交換ok嗎?我想要火箭菜種子~~(1st),mix 生菜也ok~
回復

new1 發表於 2011-10-8 09:00:52 |顯示全部樓層
還有嗎? 櫻桃蘿蔔種子20粒可以交換,郵寄交換嗎?我想要火箭菜種子,mix 生菜也可以~
回復

Workingbee 發表於 2011-10-8 10:48:30 |顯示全部樓層
我有SWEET BASIL 種子, 唔駛交換, 你PM我啦
回復

jojojo 發表於 2011-10-9 03:02:10 |顯示全部樓層
aprilhung 發表於 2011-10-8 01:34
我有櫻桃蘿蔔種子20粒可以交換,郵寄交換ok嗎?我想要火箭菜種子~~(1st),mix 生菜也ok~ ...

郵寄都無問題. 我可以2款都俾晒你. 你把地址PM我好嗎?
回復

jojojo 發表於 2011-10-9 03:03:09 |顯示全部樓層
Workingbee 發表於 2011-10-8 10:48
我有SWEET BASIL 種子, 唔駛交換, 你PM我啦

多謝你呀, 我今日去花墟忍唔住手買左sweet basil, arm arm 放左入泥. 希望成功種得出啦.  
回復

aprilhung 發表於 2011-10-11 21:05:43 |顯示全部樓層
jojojo 發表於 2011-10-9 03:03
多謝你呀, 我今日去花墟忍唔住手買左sweet basil, arm arm 放左入泥. 希望成功種得出啦.    ...

已寄出種子~~
回復

jojojo 發表於 2011-10-14 23:12:36 |顯示全部樓層
aprilhung 發表於 2011-10-11 21:05
已寄出種子~~

我的都寄出了
回復

jojojo 發表於 2011-10-17 23:47:03 |顯示全部樓層
今日收到了
下午屋企人幫我放左落泥後今晚番到屋企已經發左芽...快到好得人驚!
回復