作者: zoeyuhk 發表于 2011-9-26 00:32:16
2165 29

1.自留含羞草種子
   份數: 共13份 (每份10粒)  

交收方法:  郵寄交收
1) 花友需繳付$2作郵費及包裝費用 (會用環保紙包裝)
2) 排隊後之7日內請PM我取戶口號碼(匯豐銀行)
3) 花友如未能於排隊後7日內PM我取戶口號碼, 當自動棄權
4) 花友取得戶口號碼後3日內沒有過數, 當自動棄權
5) 花友過數後, 請pm通知入數日期, 時間, 銀行備考, 收件者地址和姓名.
6) 花友收到後, 必須在帖中回覆確認
7) 寄出先後以入數通知作準

交收情況如下 :

1.自留含羞草種子
份數: 共8份 (每份10粒)  

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

評分

查看全部評分

babycherry 發表於 2011-9-26 00:34:14 |顯示全部樓層
埋黎睇埋黎揀~~~

我應該仲有一盒未散>.<  發表於 2011-9-27 23:28
那天待 Zoe 那檯散完貨已經夠鐘走人了, 我們那檯都無時間散. 你有很多貨在手嗎 ?  發表於 2011-9-26 21:14
多謝你們做轉口商,出錢又出力!十個讚! :)  發表於 2011-9-26 14:46
我都要快手送走佢地!至今散左一小堆咋...我的同事又矛興趣=__=  發表於 2011-9-26 10:51
我噚日散晒啲甜瓜已經勁開心, 因為仲有一包=.="  發表於 2011-9-26 00:36
回復

小節瓜 發表於 2011-9-26 01:30:06 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子
   份數: 共10份 (每份10粒

1.小節瓜  tks~
回復

sandyhf 發表於 2011-9-26 06:28:27 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子
   份數: 共10份 (每份10粒)  

1.小節瓜  tks~

2.自留台灣熱情果種子
份數: 共10份 (每份8粒)

1.sandyhf (thx!)
回復

新手農夫 發表於 2011-9-26 08:10:43 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫

回復

ihoward 發表於 2011-9-26 08:52:49 |顯示全部樓層

1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
   3.ihoward (Thanks!!)
回復

zero0796 發表於 2011-9-26 09:56:51 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   2. uniform (謝謝)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
   4. uniform (謝謝)
   5.zero0796(謝謝)
回復

riwibe 發表於 2011-9-26 11:28:27 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   3. riwibe (thanks)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
回復

亞賓 發表於 2011-9-26 12:05:02 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   4. 亞賓 (謝謝~)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
回復

HINGJUDY 發表於 2011-9-26 12:43:28 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   4. 亞賓 (謝謝~)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
  6.hingjudy( 謝謝)

回復

new1 發表於 2011-9-26 13:48:16 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   4. 亞賓 (謝謝~)
   5 new1 (thx)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
  7. new1 (thx)
回復

canci 發表於 2011-9-26 18:13:51 |顯示全部樓層

1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   4. 亞賓 (謝謝~)
   6. canci (thx)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
回復

lilith 發表於 2011-9-26 22:10:05 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   4. 亞賓 (謝謝~)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
  8.LILITH(THX~@V@)
回復

wai121 發表於 2011-9-27 06:54:24 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   4. 亞賓 (謝謝~)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
  9. wai121 (Thx!)
回復

cookie20002005 發表於 2011-9-27 08:24:57 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   4. 亞賓 (謝謝~)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
10.cookie20002005 (THX)

回復

lilith 發表於 2011-9-28 21:26:07 |顯示全部樓層
回復

lola 發表於 2011-9-28 21:36:21 |顯示全部樓層
1.自留含羞草種子

1.小節瓜  tks~
   4. 亞賓 (謝謝~)
   7. lola (thx)

2.自留台灣熱情果種子

2.新手農夫
10.cookie20002005 (THX)
11. lola (thx)

請PM我取戶口入數, 熱情果有多一份可以俾你  發表於 2011-9-30 12:01
回復

zoeyuhk 發表於 2011-9-29 10:16:32 |顯示全部樓層
各位已入數花友唔好意思,今日8號風球返唔到office 寄種子,全部會於明天一次過寄出
回復

ihoward 發表於 2011-9-29 18:55:29 |顯示全部樓層
已收到了,THANKS!!
回復

cookie20002005 發表於 2011-9-30 08:45:58 |顯示全部樓層
已經收到種子,多謝分享
回復

12下一頁