交換/分享喜蔭走莖 - original 走莖from 惡姨 (完)

作者: 蕙蕙 發表于 2011-9-12 18:35:15
2078 33

喜蔭走莖: 共5份

參考花照:

交收方法 :

郵寄 - 花友需自備已貼上足夠郵資的郵票之回郵信封及可受壓之硬/膠盒仔, 不符合要求者將不獲分享/交換。
(盒仔 size: 8cm x 6cm x 2.5cm / 10cm x 8cm x 2.5cm)

注意事項:

1. 有其他喜蔭、花貓或迷岩交換者優先, 排隊時請列明交換物品名稱
2. 排隊後請即時pm我取地址,信封面請註明申請物品名稱及網名。
4. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
5. 收到走莖後,必須在帖中回覆確認。
6. 接受分享物品後,不可轉售和謀利,違反此原則者,將再不得在此接受分享。
7. 走莖交換/送出與否,本人有最終決定權, 並非先到先得
8. 如因郵寄失誤導致任何損失,本人恕不負責。

在這排隊:

1. mono (Thanks!) - 已pm (14/9) - 已寄出 (19/9)
2. eve3313 (Thank you for your sharing! 但我暫無其他可分享!) - 已pm (14/9) - 已寄出 (19/9)
3. 小節瓜 (謝謝) - 已pm (14/9) - 已寄出 (19/9)
4. H2O (thanks) - 已pm (14/9) - 已寄出 (19/9)
5. shanshan (thanks a lot!) - 已pm (14/9) - 已寄出 (22/9)

評分

查看全部評分

mono 發表於 2011-9-12 18:39:09 |顯示全部樓層
在這排隊:
1. mono (Thanks!)
2.
3.
4.
5.
回復

eve3313 發表於 2011-9-12 22:09:16 |顯示全部樓層
在這排隊:
2. eve3313 (Thank you for your sharing! 但我暫無其他可分享!)
3.
4.
5.
回復

小節瓜 發表於 2011-9-12 22:29:02 |顯示全部樓層
在這排隊:
2. eve3313 (Thank you for your sharing! 但我暫無其他可分享!)
3.小節瓜 (謝謝)
4.
5.
回復

H2O 發表於 2011-9-12 22:55:57 |顯示全部樓層
在這排隊:
3.小節瓜 (謝謝)
4. H2O (thanks)
5.
回復

shanshan 發表於 2011-9-13 00:12:19 |顯示全部樓層
在這排隊:
3.小節瓜 (謝謝)
4. H2O (thanks)
5. shanshan (thanks a lot!)
回復

HI-NAMASTE 發表於 2011-9-13 10:40:10 |顯示全部樓層
佢係咪Episcia. 'Silver Sheen'呀?
回復

anhiwan 發表於 2011-9-13 11:40:39 |顯示全部樓層
噉大棵點只分5份呀
回復

蕙蕙 發表於 2011-9-13 19:06:47 |顯示全部樓層
HI-NAMASTE 發表於 2011-9-13 10:40
佢係咪Episcia. 'Silver Sheen'呀?

我都覺得似, 但收到個時冇名
回復

蕙蕙 發表於 2011-9-13 19:07:45 |顯示全部樓層
anhiwan 發表於 2011-9-13 11:40
噉大棵點只分5份呀

暫時5份先啦, 太大又寄唔到, 太小我又驚佢難生丫嘛
回復

惡姨 發表於 2011-9-16 17:45:09 |顯示全部樓層
Silver Sheen 是也
回復

magic_cone 發表於 2011-9-18 00:37:52 |顯示全部樓層
後備:Magic_cone...THANKS
回復

蕙蕙 發表於 2011-9-19 17:51:38 |顯示全部樓層
mono 發表於 2011-9-12 18:39
在這排隊:
2.

今天已寄出

Thanks!  發表於 2011-9-19 23:59
回復

蕙蕙 發表於 2011-9-19 17:52:01 |顯示全部樓層
eve3313 發表於 2011-9-12 22:09
在這排隊:

今天已寄出
回復

蕙蕙 發表於 2011-9-19 17:52:27 |顯示全部樓層
小節瓜 發表於 2011-9-12 22:29
在這排隊:

今天已寄出
回復

蕙蕙 發表於 2011-9-19 17:52:40 |顯示全部樓層
H2O 發表於 2011-9-12 22:55
在這排隊:

今天已寄出
回復

蕙蕙 發表於 2011-9-19 17:53:48 |顯示全部樓層
shanshan 發表於 2011-9-13 00:12
在這排隊:

今天剛收到你個盒, 要等下次去開郵局至寄俾你, 到時再通知你啦
回復

蕙蕙 發表於 2011-9-19 17:54:44 |顯示全部樓層
惡姨 發表於 2011-9-16 17:45
Silver Sheen 是也

謝謝confirm名稱
回復

蕙蕙 發表於 2011-9-19 17:55:54 |顯示全部樓層
magic_cone 發表於 2011-9-18 00:37
後備:Magic_cone...THANKS

有冇野交換呀? AV, 花貓or迷岩之類
回復

eve3313 發表於 2011-9-19 18:12:30 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2011-9-19 17:52
今天已寄出

知悉, tks!
回復

12下一頁