好消息與壞消息

作者: GMT+8 發表于 2011-8-2 18:07:13
1283 8

好消息是中了快3年的迷岩毒看來開始減緩了
壞消息是我應該開始中喜蔭, 長筒及花貓毒了..........

先來是多謝小Con子導我升仙的 Chocolate Cream, 謝謝小Con子無私分享!

再來是新買的 Flame, 開閃燈影出來很有金屬feel
SSL200507 發表於 2011-8-2 18:20:26 |顯示全部樓層
毒c了.

Where to buy and how much you pay for Flame?
回復

GMT+8 發表於 2011-8-2 18:29:05 |顯示全部樓層
Bun Bun 唔記得20定40
回復

tsoiyiu1009 發表於 2011-8-2 18:32:41 |顯示全部樓層
小Con子果棵係Chocolate Cream,唔係Kee Wee

係呢, 其實點分Kee Wee 同 Chocolate Cream o架?  發表於 2011-8-2 18:46
回復

GMT+8 發表於 2011-8-2 18:41:31 |顯示全部樓層
tsoiyiu1009 發表於 2011-8-2 18:32
小Con子果棵係Chocolate Cream,唔係Kee Wee

Thx Tsoiyiu mum 更正返先
回復

tsoiyiu1009 發表於 2011-8-2 19:41:33 |顯示全部樓層
GMT+8 發表於 2011-8-2 18:41
Thx Tsoiyiu mum 更正返先

GMT+8  係呢, 其實點分Kee Wee 同 Chocolate Cream o架?  發表於 半小時前

因為哩兩隻我都有,有得比較其實好易分~
兩隻喜陰葉既綠色都唔同,Kee Wee偏向軍綠色,葉面睇落毛神神d,好似絲絨咁,
Chocolate Cream葉面閃閃令d,葉形會圓d~
回復

GMT+8 發表於 2011-8-2 19:53:47 |顯示全部樓層
tsoiyiu1009 發表於 2011-8-2 19:41
GMT+8  係呢, 其實點分Kee Wee 同 Chocolate Cream o架?  發表於 半小時前

因為哩兩隻我都有,有得比較 ...

真係唔該哂
剛好星期五想用來跟人交換, 好在妳及時指正, 唔係就大件事
回復

031504 發表於 2011-8-2 22:15:29 |顯示全部樓層
拎D迷岩出黎賣啦

不過貓太大,,,毒唔到我
回復

土豆貓 發表於 2011-8-3 10:52:34 |顯示全部樓層
好喎, 拎迷岩出黎同人交換d 喜蔭, 花貓囉...
回復