(完)2023.5.20分享AV修葉(提供捐贈收據)

作者: Monica20171025 发表于 2023-5-20 12:13:57
749 5

很感謝園藝館,讓我認識好多好好的前輩/師兄/師姐。
不時收到餽贈及到論壇查詢資料,學到很多寶貴的經驗。

一直想做少少嘢,略盡綿力,對論壇有少少幫助,希望論壇能夠一直運行下去.......

***@@@***有償分享以下AV修葉,葉片為底/外層修葉,有損傷/偏黃(不完美),介意請勿申請;

名稱:玩具城堡toy castle.迷你斑葉
份數: 1片;

名稱:茉莉懸垂
份數: 2片,

名稱:時光不老frozen in time.標準.斑葉
份數: 3片;

交收方法+時間:
今天20/5中午13:10~14:00PM,牛頭角地鐵站(不出閘);OR  14: 45~15:20 PM,九龍灣地鐵站(不出閘)
平日:週一~週五18:20~19:00PM,牛頭角地鐵站(不出閘);

注意事項:  全部$10;  感興趣的朋友直接貼出捐款收據;

重要事項:
*先到先得
*直接貼出捐款收據

香港園藝館賬戶如下:

銀行過數:
恒生銀行 : 359 385291 882
請用ATM自動提款機或者e-banking 過數

轉數快ID: 166374751

評分

查看全部評分

Monica20171025 發表於 2023-5-20 12:13:58 |顯示全部樓層
修葉圖:

Monica20171025 發表於 2023-5-20 12:26:19 |顯示全部樓層
開花參考:

frozen in time;(馬苗圖/上手賣家圖)

茉莉(自己開花圖)

玩具城堡toy castle(上手賣家圖)
powergun 發表於 2023-5-22 16:18:55 |顯示全部樓層
如無人要, 我要啦
Monica20171025 發表於 2023-5-22 18:30:53 來自手機 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2023-5-22 16:18
如無人要, 我要啦

抱歉呀,根爺,個日全部送俾wendy 啦。
諗住冇人要⋯

同時交下功課,你送我的大天鵝,
終於要開花,佢生得好慢呀⋯⋯

准備呢兩日開,唔知佢可以開幾耐?
6966C865-D21B-4E86-9C37-3AB6B81680A4.jpeg 522157A0-F14B-4C53-ACB6-4E45CB9A91F7.jpeg

好呀 叻叻  發表於 2023-5-22 20:10
avrillavigne 發表於 2023-5-23 09:55:17 |顯示全部樓層
錯過咗......

啲花好靚呀,Toy Castle連塊葉都好靚呀~~