留(斑)

作者: rwgplant 发表于 2021-4-1 13:05:35
2281 54
趁夏天暑熱前未退斑,留下記錄先
Scar 發表於 2021-4-1 14:30:01 |顯示全部樓層
好吸晴的斑紋
chuyat10 發表於 2021-4-1 17:22:40 來自手機 |顯示全部樓層
終於見你返來啦!好挂住你啊才子。
rwgplant 發表於 2021-4-1 18:31:34 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2021-4-1 17:22
終於見你返來啦!好挂住你啊才子。

返嚟睇下你嘛!一睇嚇一跳,我竟然做咗十郎嘅靚,你是園丁,我仲係花友,身份懸殊添
rwgplant 發表於 2021-4-1 18:35:20 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-4-1 14:30
好吸晴的斑紋

多謝捧場,既然你喜歡斑葉,醒多張俾你
Scar 發表於 2021-4-1 18:37:00 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-4-1 18:35

謝謝~~呢D斑多D都唔怕~
yunge0 發表於 2021-4-1 18:44:38 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-4-1 18:35

除了白色,仲有粉紅色斑底。多謝才子為我們帶來驚喜!
rwgplant 發表於 2021-4-1 18:55:45 來自手機 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2021-4-1 18:44
除了白色,仲有粉紅色斑底。<span class="emoji emoji1f60d"></span>多謝才子為我們帶來驚喜!

客氣客氣,算唔上驚喜,普通斑葉品種啫,下次希望有真正見得人嘅斑葉分享
小雷子 發表於 2021-4-1 20:05:56 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-4-1 18:55
客氣客氣,算唔上驚喜,普通斑葉品種啫,下次希望有真正見得人嘅斑葉分享 ...

點阿你,終於出現啦!
十郎兄幾咁掛住你,真係一日不見,如隔3秋!
冇脚雀仔,去左邊度玩,咁happy呢?
freddywongdy 發表於 2021-4-1 20:34:06 |顯示全部樓層
嘩!Plant大一出現就show 靚野!
第一隻真係靚到爆呀!
chuyat10 發表於 2021-4-1 20:49:37 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-4-1 18:31
返嚟睇下你嘛!一睇嚇一跳,我竟然做咗十郎嘅靚,你是園丁,我 ...

口水多過茶的好處啦。
你返來度又會熱鬧好多啦,請多多指教。
rwgplant 發表於 2021-4-1 21:08:08 來自手機 |顯示全部樓層
freddywongdy 發表於 2021-4-1 20:34
嘩!Plant大一出現就show 靚野!
第一隻真係靚到爆呀!

Hi freddy大大,真係靚咩?好開心,一返嚟就讚我一出現得靚,唔係唔係,係第一隻AV靚
rwgplant 發表於 2021-4-1 21:14:25 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2021-4-1 20:05
點阿你,終於出現啦!
十郎兄幾咁掛住你,真係一日不見,如隔3秋!
冇脚雀仔,去左邊度玩,咁happy呢? ...

點阿你,我一返嚟就啫住我,有無掛住我呀?嘻,你肯定又輾轉反側,嘻嘻
rwgplant 發表於 2021-4-1 21:18:33 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2021-4-1 20:49
口水多過茶的好處啦。
你返來度又會熱鬧好多啦,請多多指教。<span class="emoji emoji1f64f"></span> ...

有十郎園丁響度,幾時都咁熱鬧,記得以後睇住我
freddywongdy 發表於 2021-4-1 21:23:16 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-4-1 21:08
Hi freddy大大,真係靚咩?好開心,一返嚟就讚我一出現得靚,唔係唔係,係第一隻AV靚 ...

Plant大種咩都靚架啦!
chuyat10 發表於 2021-4-1 21:26:40 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-4-1 21:18
有十郎園丁響度,幾時都咁熱鬧,記得以後睇住我<span class="emoji emoji1f601"></span>

唔好吊人胃口,一次過俾多D靚野我地睇啦。
小雷子 發表於 2021-4-1 21:36:42 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-4-1 21:14
點阿你,我一返嚟就啫住我,有無掛住我呀?嘻,你肯定又輾轉反側,嘻嘻 ...

掛住你......... 隻愛犬!

小雷子 發表於 2021-4-1 21:40:00 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2021-4-1 21:26
唔好吊人胃口,一次過俾多D靚野我地睇啦。<span class="emoji emoji1f44c"></span>

你就想!
一次比晒你睇,咪冇人掛住佢囉!
Ming36 發表於 2021-4-1 22:05:44 來自手機 |顯示全部樓層
嘩!才子,真係冇見你出現已三秋了,插葉、分株、浸盆.....你都教咗我哋好多嘢,真係好有用呀!
幾時教種斑葉AV、粉紅喜蔭?
rwgplant 發表於 2021-4-1 22:47:56 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2021-4-1 21:36
掛住你......... 隻愛犬!<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span>

123下一頁