返回列表 發新帖

分享俄系ЛЕ-Карусель旋轉木馬(斑葉)(完)

作者: chestnut007 發表于 2021-3-25 14:02:10
2689 27
Ison 發表於 2021-5-26 19:57:39 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-4-16 17:43
剪頭頂都可以繼續浸架~唔好放棄啦~

一個月後,葉剪就快剪無可剪,快啲出BB啦美女
回復

Scar 發表於 2021-5-26 20:31:16 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2021-5-26 19:57
一個月後,葉剪就快剪無可剪,快啲出BB啦美女

呢排熱到咁....真係好令人擔心~
我三月底四月頭收到既修葉...到而家差不多2個月了...都無葉仔出
俄國美女真係要比多D耐性先可以見到一面~

回復

Ison 發表於 2021-5-27 00:42:34 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-5-26 20:31
呢排熱到咁....真係好令人擔心~
我三月底四月頭收到既修葉...到而家差不多2個月了...都無葉仔出{:emoji_0 ...

真係想不到5月已經咁熱,  我1,2 月插的葉就OK, 但4,5月插的還呆著, 一日葉葉沒有再變壞還有希望, 加油啊
回復

Scar 發表於 2021-5-27 08:16:40 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2021-5-27 00:42
真係想不到5月已經咁熱,  我1,2 月插的葉就OK, 但4,5月插的還呆著, 一日葉葉沒有再變壞還有希望, 加油啊 ...

原來大家既情況都差不多...我仲以為自己有問題添~
而家都唔敢再插葉了~用水苔孵葉仔~希望可以成功渡夏啦~
回復

Ison 發表於 2021-6-9 21:24:14 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-5-27 08:16
原來大家既情況都差不多...我仲以為自己有問題添~
而家都唔敢再插葉了~用水苔孵葉仔~希望可以成功渡夏啦~ ...

旋轉木馬終於掛了 慶幸是4月15日插得Toy castle 出芽了,希望健康成長!
回復

Scar 發表於 2021-6-9 22:29:36 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2021-6-9 21:24
旋轉木馬終於掛了 慶幸是4月15日插得Toy castle 出芽了,希望健康成長!

Toy castle出芽都一個好消息啊!!
始終呢段時間真係好難生長~~
遲D再等栗子小姐 分享吧~

我果盆optimara rita都走左.........
插左兩個月乜動靜都無就走左....唉

回復

Ison 發表於 2021-6-10 01:42:31 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-6-9 22:29
Toy castle出芽都一個好消息啊!!
始終呢段時間真係好難生長~~
遲D再等栗子小姐 分享吧~

Optimara Rita我都有秋涼時可以比啲葉你
回復

Scar 發表於 2021-6-10 07:06:36 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2021-6-10 01:42
Optimara Rita我都有秋涼時可以比啲葉你

先謝啊!
你同才子都係願望樹黎架!!
回復