作者: pun_2009 發表于 2020-6-25 23:34:02
2358 6

因為第一次出post,好多野唔識。
我自刪啦
MasterTT 發表於 2020-6-26 06:56:31 |顯示全部樓層
已Pm
回復

pun_2009 發表於 2020-7-12 17:48:45 來自手機 |顯示全部樓層
MasterTT 發表於 2020-6-26 06:56
已Pm<span class="emoji emoji1f60a"></span>

TT我更新左啲相可以睇睇
回復

andyman 發表於 2020-7-13 18:11:31 |顯示全部樓層
不好意思, 想請問一下, 你沒有標明價錢, 如果真的賣出, 如何計算捐出多少給論壇呢? 只是路過八掛一問
回復

pun_2009 發表於 2020-7-15 00:11:55 來自手機 |顯示全部樓層
andyman 發表於 2020-7-13 18:11
不好意思, 想請問一下, 你沒有標明價錢, 如果真的賣出, 如何計算捐出多少給論壇呢? 只是路過八掛一問 ...

唔好意思,我都係第一次出post,如果已賣出我相信管理員可以查到我賣出幾多。
我到時會捐番出黎
我唔知我嘅操作是否可以,唔得嘅我再修改我再改善
回復

andyman 發表於 2020-7-15 07:13:59 |顯示全部樓層
pun_2009 發表於 2020-7-15 00:11
唔好意思,我都係第一次出post,如果已賣出我相信管理員可以查到我賣出幾多。
我到時會捐番出黎
我唔知我 ...

唔好意思, 因為我見你出的POST跟其他大大不同, 多問一句啫
回復