交換/分享4款AV葉 (完)

作者: 蕙蕙 發表于 2011-6-30 23:52:16
2867 41

交換/分享4款AV葉, 請排隊:

A. Bubble Gum Charm    1 份 (每份1 - 2塊)
    1. NOTHINK (沒有物品可以交換....thx) - 已pm (4/7) - 取消

B. Cabaret   2 份 (每份1 - 2塊)
    1. 大紫花 (A3 交換) - 已pm (4/7) - 已寄出(12/7)
    2. hunting - 已pm (5/7) - 已寄出(12/7)

C. Emerald Love   1 份 (每份1塊)
    1. Childplay (用Snow Leopard交換)- 已pm (4/7) - 已寄出(12/7)

D. S638   2 份 (每份1 - 2塊)
    1. joycewsm (因我是超級新手,沒有AV交換) - 已pm (4/7) - 已寄出(11/7)
    2. hunting - 已pm (5/7) - 已寄出(12/7)

交收方法 :

郵寄 - 花友需自備已貼上足夠郵資的郵票之回郵信封及可受壓之硬/膠盒仔, 不符合要求者將不獲分享/交換。
申請A & B兩款修葉, 盒仔 size : 12cm(長) x 9cm (闊) x 3cm (高)
申請C & D兩款修葉, 盒仔 size : 10cm(長) x 7cm (闊) x 2cm (高)

注意事項:

1. 有其他AV葉交換者優先, 排隊時請列明交換AV葉名稱。
2. 接受分享者請即時pm我取地址,信封面請註明申請物品名稱及網名。
4. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
5. 收到葉子後,必須在帖中回覆確認。
6. 葉子交換/送出與否,本人有最終決定權, 並非先到先得
7. 如因郵寄失誤導致任何損失,本人恕不負責。
8. 截止排隊日期:3/7/2011 (星期日) 晚上12時正。

alexander 發表於 2011-6-30 23:57:20 |顯示全部樓層
嘩好多好o野
回復

蕙蕙 發表於 2011-7-1 00:00:12 |顯示全部樓層
alexander 發表於 2011-6-30 23:57
嘩好多好o野

你仲多啦
回復

alexander 發表於 2011-7-1 00:20:46 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2011-7-1 00:00
你仲多啦

我淨返o個 d 係死淨種黎, 又冇乜入新野, 種來種去都係o個d, 仲有你上次比我塊 Emerald Love 都 C 左lu~~
回復

blythe_disco 發表於 2011-7-1 00:37:36 |顯示全部樓層
     1.blythe_disco (可否用chirita tamiana 流鼻涕葉交換?)
回復

childplay 發表於 2011-7-1 00:50:18 |顯示全部樓層
     1.blythe_disco (可否用chirita tamiana 流鼻涕葉交換?)
     2. Childplay (用Snow Leopard交換?)
         開花照 http://hkplants.com/home.php?mod ... um&picid=124574
回復

nothink 發表於 2011-7-1 01:10:46 |顯示全部樓層

A. Bubble Gum Charm    1 份 (每份1 - 2塊)
    1.NOTHINK (沒有物品可以交換....thx)

2. Childplay (用Snow Leopard交換?)
         開花照 http://hkplants.com/home.php?mod ... um&picid=124574
回復

大紫花 發表於 2011-7-1 10:15:28 |顯示全部樓層

您好!  可否用 SPRING ROSE AND A3 交換上面其中一款呀?  如果可以是 EMERALD LOVE 就太好了!

請參考下圖:

FLOWER 3.JPG DKFLDFKDLF.JPG

回復

joycewsm 發表於 2011-7-1 15:23:33 |顯示全部樓層
1. NOTHINK (沒有物品可以交換....thx)
後備1. joycewsm (因我是超級新手,沒有AV交換)

1. 大紫花 (可否用 SPRING ROSE AND A3 交換B or C )

3. 大紫花 (可否用 SPRING ROSE AND A3 交換B or C)

D. S638   3 份 (每份1 - 2塊)
    1. joycewsm (因我是超級新手,沒有AV交換)
    2.
    3.
回復

hunting 發表於 2011-7-1 22:17:54 |顯示全部樓層
我都係新手,冇葉換, 可唔可比塊我?感恩
回復

蕙蕙 發表於 2011-7-4 16:48:13 |顯示全部樓層
alexander 發表於 2011-7-1 00:20
我淨返o個 d 係死淨種黎, 又冇乜入新野, 種來種去都係o個d, 仲有你上次比我塊 Emerald Love 都 C 左lu~~ ...

咁你仲要唔要Emerald Love葉呀, 要就寄個大d既盒黎啦
回復

蕙蕙 發表於 2011-7-4 16:49:31 |顯示全部樓層
blythe_disco 發表於 2011-7-1 00:37
  ...

我已經有流鼻涕啦, 唔要lu~
回復

蕙蕙 發表於 2011-7-4 17:16:19 |顯示全部樓層
childplay 發表於 2011-7-1 00:50
     2. C ...

ok, 可以交換, 請pm我取地址~

盒仔今天寄咄:loveliness:  發表於 2011-7-6 19:43
回復

蕙蕙 發表於 2011-7-4 17:22:09 |顯示全部樓層
大紫花 發表於 2011-7-1 10:15

你的A3是捲葉的, right? 如是, 可以同你交換B. Cabaret~
請覆, 並pm我取地址
回復

alexander 發表於 2011-7-4 17:25:03 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2011-7-4 16:48
咁你仲要唔要Emerald Love葉呀, 要就寄個大d既盒黎啦

3cm 高盒仔入唔到信箱......, 依家搬左管理處唔會幫我keep 起d 信 ..........所以唔要lu  多謝你先~
回復

蕙蕙 發表於 2011-7-4 19:17:06 |顯示全部樓層
alexander 發表於 2011-7-4 17:25
3cm 高盒仔入唔到信箱......, 依家搬左管理處唔會幫我keep 起d 信 ..........所以唔要lu  多謝你先~ ...

oh, too bad...
咁或者等第時出開黎交收至俾你啦
回復

蕙蕙 發表於 2011-7-4 19:27:35 |顯示全部樓層
nothink 發表於 2011-7-1 01:10
    1.NOTHINK (沒有物品可以交換....thx)

OK, 請pm我取地址
回復

蕙蕙 發表於 2011-7-4 19:29:01 |顯示全部樓層
joycewsm 發表於 2011-7-1 15:23
1. NOTHINK (沒有物品可以交換....thx)
後備1. joycewsm (因我 ...

可給你S638, 已pm地址給你

多謝你呀,我明天會寄出盒子。  發表於 2011-7-4 22:07
多謝你呀,我明天會寄出盒子。  發表於 2011-7-4 22:07
回復

蕙蕙 發表於 2011-7-4 19:46:00 |顯示全部樓層
hunting 發表於 2011-7-1 22:17
我都係新手,冇葉換, 可唔可比塊我?感恩

你想要Cabaret or S638?
排隊後請pm我取地址
回復

blythe_disco 發表於 2011-7-4 21:50:43 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2011-7-4 16:49
我已經有流鼻涕啦, 唔要lu~

OH! 太可惜,唯有等下次分享
回復

123下一頁