返回列表 發新帖

AV葉分享 ~ 已完成分享 ~

作者: alexander 發表于 2011-6-30 18:49:30
2639 35
alexander 發表於 2011-7-7 12:40:50 |顯示全部樓層

郵寄狀況帖 :

anhiwan  5/7 寄出   (比較大片的係 boo man,  小 ballet blue ice)
Wilson11 6/7寄出   (大= Midnight Rascal, 小 = Chataspring )
ah hung  7/7寄出   (boo man)
大紫花    7/7寄出   (大= #161, 中=boo man x2,  小=Thunder Surprise)

未寄的花友請儘快寄出~

麻煩你了, thx  發表於 2011-7-8 13:44
Alexander, 謝謝你呀!  發表於 2011-7-7 22:16
Alexander 唔該你呀!多謝哂!  發表於 2011-7-7 19:05
回復

alexander 發表於 2011-7-8 13:11:17 |顯示全部樓層
郵寄狀況帖 :

anhiwan  5/7 寄出   (比較大片的係 boo man,  小 ballet blue ice)
Wilson11 6/7寄出   (大= Midnight Rascal, 小 = Chataspring )
大紫花    7/7寄出   (大= #161, 中=boo man x2,  小=Thunder Surprise)
joycewsm 8/7 早上寄出

另外收到郵件領取卡.........應該有花友盒仔厚度高過2cm,
*** 未寄的花友請儘快寄出並注意盒仔厚度不要超過cm, 不然要等郵局退回信件~
回復

wilson11 發表於 2011-7-9 09:26:22 |顯示全部樓層
收到la, 好健康a
個盒好靚,
麻煩你了, thx alexander

唔使客氣, d葉健康就最好啦~  發表於 2011-7-10 23:26
回復

大紫花 發表於 2011-7-9 13:06:35 |顯示全部樓層
Alexander 多謝您呀! 中午收到葉子了 , 好靚仔呀!

唔使客氣, 靚仔就ok~  發表於 2011-7-10 23:26
回復

ahhung68 發表於 2011-7-9 20:51:11 |顯示全部樓層
Alexander, 今天收到葉子, 很健康, 謝謝你的分享!

唔使客氣, d葉健康就最好啦~  發表於 2011-7-10 23:27
回復

joycewsm 發表於 2011-7-10 08:49:20 |顯示全部樓層
Alexander, 收到葉子了,狀態很好,多謝你呀!

唔使客氣, d葉健康就最好啦~  發表於 2011-7-10 23:27
回復

alexander 發表於 2011-7-12 12:07:11 |顯示全部樓層
前後收到2張郵件領取卡 , 花友門真係唔好寄超過2cm的硬盒黎

冇錯! 冇錯! 有d花友真係唔聽話!! 唔去攞又唔好!! 去攞又完全唔就腳同時間!!  發表於 2011-7-14 10:22
回復

Jasonc 發表於 2011-7-14 09:15:50 |顯示全部樓層
收到了, thank you.... 不好意思, 個盒 2.1 cm 剛過了

咁葉同側芽健唔健康先? 因為今次你同nothink的回郵我去左第2個郵筒寄  發表於 2011-7-14 10:16
回復

alexander 發表於 2011-7-14 10:14:11 |顯示全部樓層
joycewsm 8/7 早上寄出
Jasonc   12/7 寄出

nothink  12/7 寄出
lameric   14/7 寄出
回復

Jasonc 發表於 2011-7-14 12:06:11 |顯示全部樓層
Jasonc 發表於 2011-7-14 09:15
收到了, thank you.... 不好意思, 個盒 2.1 cm 剛過了

非常健康的芽... 入了溫室... 呢期無咁熱應該ok
回復

大紫花 發表於 2011-7-18 09:54:20 |顯示全部樓層
多謝 Alexander 的分享 , 我已經好好的安置它們 .
回復

Alaska 發表於 2011-7-18 11:56:38 |顯示全部樓層
這個分享頁實在要天天留意才不會走寶啊~
回復

alexander 發表於 2011-7-21 00:16:52 |顯示全部樓層
moominhin 發表於 2011-7-20 21:53
我好想要呀, 但遲左見到呢個post, 我可以否一片呀? 咩品種的av都可以..希望可以送我一片...thx ...

家裏的只得C10 才有外圍老葉可修, 名字叫  Lil Ballerina, 其他的要明天返公司睇下先  
回復

lameric 發表於 2011-7-20 18:13:02 |顯示全部樓層
收到了! Thank you.
回復

moominhin 發表於 2011-7-20 21:53:04 |顯示全部樓層
我好想要呀, 但遲左見到呢個post, 我可以否一片呀? 咩品種的av都可以..希望可以送我一片...thx
回復

alexander 發表於 2011-7-29 00:06:05 |顯示全部樓層
~ 已完成分享 ~
回復