面交no show... 好過份(巳解決)

關閉 [複製鏈接]
作者: Jasonc 發表于 2011-6-28 18:12:50
5698 74

DELETED
yeemin 發表於 2011-6-28 18:28:58 |顯示全部樓層
今日算大雨wor, 不過佢都叫三十分鐘前留PM比你, 可能佢電話無電send唔到sms呢
回復

寧望月 發表於 2011-6-28 18:35:45 |顯示全部樓層
不是我吧?.?我沒記性中...羅勒死了後經常失眠中
回復

Jasonc 發表於 2011-6-28 18:39:37 |顯示全部樓層
yeemin 發表於 2011-6-28 18:28
今日算大雨wor, 不過佢都叫三十分鐘前留PM比你, 可能佢電話無電send唔到sms呢

上到綱但打不到電話?個電話又長響。佢不來的源因係搵到郵票,所以不面交

我試過有個話要溫書,半夜打比我話取消面交!!!! (原先係因為無盒子所以要面交!!!)  發表於 2011-6-29 13:16
我就話: 不可原諒  發表於 2011-6-28 19:27
回復

031504 發表於 2011-6-28 18:45:32 |顯示全部樓層
果個人真係 ,,,起碼都要打個電話通知聲吧
早三十分鐘前pm有咩用,,,,一早出左門口啦
回復

alexander 發表於 2011-6-28 18:46:31 |顯示全部樓層
Jasonc 發表於 2011-6-28 18:39
上到綱但打不到電話?個電話又長響。佢不來的源因係搵到郵票,所以不面交 ...

唔聽電話! , 咁原因都有牙
可以pm 比我知係邊個, 等我多加留意
回復

寧望月 發表於 2011-6-28 18:49:11 |顯示全部樓層
= =理由好好笑,也好壞~.~
郵票在24小時便利店都有得買,找不到就去買啦!!!
回復

yeemin 發表於 2011-6-28 18:51:49 |顯示全部樓層
oh, I see, 因為我做門市sales的, 所以工作時間内上網及whatsapp會較方便, 而且覺得7—11充电較傷电池。BTW, 先睇下佢有咩解釋, 再考慮向板主投訴
回復

Jasonc 發表於 2011-6-28 18:56:36 |顯示全部樓層
寧望月 發表於 2011-6-28 18:49
= =理由好好笑,也好壞~.~
郵票在24小時便利店都有得買,找不到就去買啦!!!

我係換av 葉的,之前條友話可唔可以cut半塊葉我都feel到佢有病

半塊-3- 佢留返半塊o係棵野度做咩呢咁-3-"~  發表於 2011-6-29 14:25
上下定係左右? 其實上/下半真係可以生到㗎!!  發表於 2011-6-29 13:13
cut半塊葉?  發表於 2011-6-28 19:07
咁都得!?  發表於 2011-6-28 19:02
咁都得!?  發表於 2011-6-28 19:02
回復

Jasonc 發表於 2011-6-28 19:01:42 |顯示全部樓層
yeemin 發表於 2011-6-28 18:51
oh, I see, 因為我做門市sales的, 所以工作時間内上網及whatsapp會較方便, 而且覺得7—11充电較傷电池。BTW ...

his explanation is he found a stamp can do the mail exchange, and no need to come out lor.... but is last 30 mins PM me here lor.... he thinks everyone can access internet anytime? And he thinks I just take 1 min to arrive the place mer???? I need time to travel ga... wasting my time....
回復

寧望月 發表於 2011-6-28 19:03:38 |顯示全部樓層
Jasonc 發表於 2011-6-28 18:56
我係換av 葉的,之前條友話可唔可以cut半塊葉我都feel到佢有病

....好無人性(謎之植物聲:主人唔好CUT我的葉,好鬼痛的/ . \)
說實行為太出位,言詞太過無理,強烈覺得要鎖了他發言~ ~
回復

yeemin 發表於 2011-6-28 19:04:21 |顯示全部樓層
佢真係有問題wor
回復

Jasonc 發表於 2011-6-28 19:27:14 |顯示全部樓層
我忍佢都因為禮貌,唔知咩人
回復

Jasonc 發表於 2011-6-28 19:29:01 |顯示全部樓層
Jasonc 發表於 2011-6-28 18:56

係呀!我禮貌咁回佢,半塊我種唔到
回復

KOOKOO 發表於 2011-6-28 19:33:04 |顯示全部樓層
yeemin 發表於 2011-6-28 18:51
oh, I see, 因為我做門市sales的, 所以工作時間内上網及whatsapp會較方便, 而且覺得7—11充电較傷电池。BTW ...

個人覺得唔係充電問題 係你約左人冇交帶

AGREE~!!!  發表於 2011-6-28 21:03
回復

caca8j 發表於 2011-6-28 19:33:48 |顯示全部樓層
佢上得園藝館,都即係肯定係有你電話啦,
咁都唔打嚟又唔SEND手機SMS,離譜
枉你重等佢咁耐,
佢應該入落[不受歡迎名單]
回復

Jasonc 發表於 2011-6-28 19:41:36 |顯示全部樓層
caca8j 發表於 2011-6-28 19:33
佢上得園藝館,都即係肯定係有你電話啦,
咁都唔打嚟又唔SEND手機SMS,離譜
枉你重等佢咁耐,

就係交換左電話先以為d人唔會咁串!
回復

mandywowo 發表於 2011-6-28 19:44:19 |顯示全部樓層
Jasonc 發表於 2011-6-28 19:01
his explanation is he found a stamp can do the mail exchange, and no need to come out lor.... but  ...

傻架, 我出太子都要早一個鐘啦
回復

Tony 發表於 2011-6-28 20:06:30 |顯示全部樓層
我覺得最好笑係佢個理由~唔遲唔早~面交前半粒鐘先搵倒~呢吓好野~
回復

new1 發表於 2011-6-28 20:13:01 |顯示全部樓層
過份到應投訴比版主知!
回復

1234下一頁