發場收穫

作者: DORA 發表于 2011-4-26 11:38:00
1500 10
上周去發場,返黎咁耐興奮咁耐,發叔好人兼愛花,又肯教人不枉我等左佢一個鐘。
DORA 發表於 2011-4-26 11:50:16 |顯示全部樓層

443 返去爛左兩塊葉,好心痛,即刻落盆,希望種到。
222251_197471100288257_100000761053053_440287_2910602_n (2).jpg
回復

ping 發表於 2011-4-26 14:34:45 |顯示全部樓層
你係邊曰去,聽說星期五比較人多,我sat去。
好靚的斑葉啊!比我都心痛。發叔有無替你換泥?
回復

DORA 發表於 2011-4-26 14:41:22 |顯示全部樓層
回復 ping 的帖子

星期五。對住 d 葉好肉赤,發叔有幫我換泥,同埋 mit 哂 d 老葉,所以爛左兩塊后好似崩左咁。
回復

江蜜 發表於 2011-4-26 15:49:24 |顯示全部樓層
請問地扯係邊 同埋貴唔貴架?
回復

DORA 發表於 2011-4-26 15:56:41 |顯示全部樓層
回復

江蜜 發表於 2011-4-26 16:09:59 |顯示全部樓層
謝謝><不過很遠丫/.\
回復

DORA 發表於 2011-4-26 16:13:22 |顯示全部樓層
係,但係發叔 d 花好靚,同埋佢好好人,好岩我 d 初級班,所以一放假即去。
回復

江蜜 發表於 2011-5-7 23:17:46 |顯示全部樓層
有無太子咁多花看?
回復

比得大帝 發表於 2011-5-7 23:38:16 |顯示全部樓層
江蜜 發表於 2011-5-7 23:17
有無太子咁多花看?

單說紫羅蘭, 發叔花場嘅紫羅蘭一定多過全全太子嘅紫羅蘭
回復

DORA 發表於 2011-5-8 01:18:41 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2011-5-7 23:38
單說紫羅蘭, 發叔花場嘅紫羅蘭一定多過全全太子嘅紫羅蘭

Agree !!!!
回復