請問那裹有自動澆水系統買?

作者: 若水 發表于 2011-4-16 13:31:18
2141 10
請問那裹有自動澆水系統買? 什麼價錢?
cowcowpop 發表於 2011-4-16 13:47:49 |顯示全部樓層
去元朗啦!約400-500 未計其他配件
回復

若水 發表於 2011-4-17 01:38:58 |顯示全部樓層
請問元朗那裏可買? 可有地址或店名? 謝謝!
回復

CACACA 發表於 2011-4-17 15:20:28 |顯示全部樓層
i bought from tao bao. RMB$160, but the one using battery is not strong enough to work. now the seller sending me a new one with AC power. I will let u know later.
But the other parts work quit well.
回復

yeemin 發表於 2011-4-18 01:01:37 |顯示全部樓層
若你能接受400—500的話,何不看看ebay?
回復

若水 發表於 2011-4-18 01:26:11 |顯示全部樓層
回復 CACACA 的帖子

可否把淘寶的 link 傳給我!
回復

childplay 發表於 2011-4-18 06:00:16 |顯示全部樓層
回復 CACACA 的帖子

我都想要條link呢...謝謝~
回復

paulpaul 發表於 2011-4-18 10:26:18 |顯示全部樓層
我在TB買過一只
唔夠一個月壞左
回復

CACACA 發表於 2011-4-18 14:51:53 |顯示全部樓層
你係用邊款?點解壞?
回復

kslee 發表於 2011-4-19 11:34:38 |顯示全部樓層
鴨寮街有d Made in Italy 既自動澆水器款賣 (價錢會差幾遠,要隔多幾家), 會俾花卉店平.  我試過幫家人經TB買自動澆水器 (有16个program可以set), 試過失靈, 但跟住又無事.
所以如果您自己每天或隔天都會去睇睇啲花花, TB都ok; 但我个case就weekday不在, 又在曝晒環境, 我就一定用隻reliable款. 起碼用左5年好彩都仲work.
回復

hwm1234 發表於 2011-4-19 23:41:15 |顯示全部樓層
黃3兄,阜財街
回復