返回列表 發新帖

走色AV (H) - shared from彼得大帝

作者: 蕙蕙 發表于 2011-4-6 23:39:54
2193 28
jo_jo 發表於 2011-4-10 02:30:12 |顯示全部樓層
回復 Claraslm 的帖子

hehe...... 隻 S517+ 係唔會比番你架
但係你要唔要番隻 s516+ Carnation Sprinkles or S579+ Glitter Surprise ? 我有苗 wo............
回復

Claraslm 發表於 2011-4-10 04:58:07 |顯示全部樓層
回復 jo_jo 的帖子

我唔係想取回, 只是有D心痛, 我又失敗咗,種咗年幾, 對佢都有少少感情姊
上個冬天太凍, 我開多咗暖爐比貓公公和2個BB女, 所以好多紫羅蘭變咗菜乾 , 由於家中花貓要在室內腰水暴晒太陽, 便出奇地生得好好, 乖乖地開花.
你比到當然開心喇 , s516+ Carnation Sprinkles or S579+ Glitter Surprise 那個比較容易種? S517+生得好慢, 又怕光, S516+是否一樣?

回復

nwss54510 發表於 2011-4-11 11:16:12 |顯示全部樓層
jo_jo 發表於 2011-4-10 02:24
回復 nwss54510 的帖子

呢隻啲葉超舉手,又怕熱,好難攪

咁驚=口="
leo剛同佢切左頭等出b啦@@"
回復

nwss54510 發表於 2011-4-11 11:35:26 |顯示全部樓層
jo_jo 發表於 2011-4-10 02:30

hehe...... 隻 S517+ 係唔會比番你架

我隻s516+都死q左>"<~
對你隻苗有d興趣tim
回復

蕙蕙 發表於 2011-4-11 17:01:04 |顯示全部樓層
回復 jo_jo 的帖子

我初初收到大帝呢棵切左頭既AV, 個樣都好似成棵菜咁架
回復

jo_jo 發表於 2011-4-11 18:03:22 |顯示全部樓層

s516+ Carnation Sprinkles or S579+ Glitter Surprise 2 個都唔易種架!你諗清楚再 call 我
回復

jo_jo 發表於 2011-4-11 18:08:28 |顯示全部樓層

我隻 S516+ 係由花菖插出嚟架!簡直生得超幔,種咗成年先得嗰十幾塊葉!可借我已冇乜 av 想要,如果唔係可以交換十字花苗。
回復

Tony 發表於 2011-4-13 01:02:34 |顯示全部樓層
jo_jo 發表於 2011-4-11 18:03

s516+ Carnation Sprinkles or S579+ Glitter Surprise 2 個都唔易種架!你諗清楚再 ...

我嗰3隻Carnation Sprinkles...種極都唔開花
回復

nwss54510 發表於 2011-4-13 15:10:24 |顯示全部樓層
jo_jo 發表於 2011-4-11 18:08

我隻 S516+ 係由花菖插出嚟架!簡直生得超幔,種咗成年先得嗰十幾塊葉!可借我已冇 ...

我冇做十字苗~"~
嗚~"~
回復