好耐無見大家啦, 你地好嘛?

作者: pearl413 發表于 2008-3-3 09:52:25
1145 11
人同花花都好嘛? 上次一役, 死傷無數, 工作又忙o左好多, 好彩同事好人咋
琴日終於得閒d, 同o左部份生還者換泥啦~~
春回大地, 一切由零開始~~

p.s. bchai, 多得你之前細心照顧, d番鬼b大部份都仲健在
feufeu 發表於 2008-3-3 10:12:45 |顯示全部樓層
Pearl, long time no see!
Last nite I just thought about you (wondering where you have been) because I was looking for some old posts on our last year's group order from Robs and I saw yours.
回復

noel 發表於 2008-3-3 12:20:19 |顯示全部樓層
pearl 你d花花 settle down 晒嗱?
回復

bchai 發表於 2008-3-3 23:47:25 |顯示全部樓層
太好啦 你終於都返o黎o拿

快d post 佢地 d 近照上來啦
回復

pearl413 發表於 2008-3-4 10:16:14 |顯示全部樓層
我d花花好多都去o左天堂啦.. d奇怪虫虫總共有3次大型突襲... 死傷無數.. 我死o左好多+字呀, 連o個次奇蹟救活o既lucky ducky都死o左   有十幾棵(唔係+字)死剩個頭之後再救番..

風波最終平息o左啦, 聖誕節一個殺虫攻勢, 成個年頭都無再有事. 佢地啱啱俾我帶o左番屋企, 殺虫兼換泥, 換盆. 依家響ICU~~ (溫室)
我想搵番d花花呀, 唔知你地有無見到邊度有..我好想搵番呀~~

Rob's sarsoarilla
Rob's Antique Rose
Irish Maiden
Humpty doo
Crown Jewel (Lyon's)
Rob's Lucky Penny
回復

pearl413 發表於 2008-3-4 10:28:30 |顯示全部樓層
Bchai,  feufeu, noel~~ 我都好掛住你地啦~~

特別係b仔啦, 多得你幫我好好照顧d"鬼仔", 佢地唔單止生得好, 仲無infect tim 呀(除o左Chilly Willy.. 不過都復完緊lor)  你d花花好嘛~~?
回復

feufeu 發表於 2008-3-4 10:40:09 |顯示全部樓層
原帖由 pearl413 於 2008-3-4 10:16 發表
我d花花好多都去o左天堂啦.. d奇怪虫虫總共有3次大型突襲... 死傷無數.. 我死o左好多+字呀, 連o個次奇蹟救活o既lucky ducky都死o左   有十幾棵(唔係+字)死剩個頭之後再救番..

風波最終平息o左啦, 聖誕節 ...

Pearl, so sorry for you and the AVs... it's a new year, everything will become better! I can give you an Irish Maiden bb.
回復

pearl413 發表於 2008-3-4 12:00:26 |顯示全部樓層
feufeu, 多謝你呀, 我遲d先搵你拎呀, 要確定d超級虫虫死晒先~
回復

jellyfishy 發表於 2008-3-4 12:03:20 |顯示全部樓層
pearl ~ long time see too~~
唔打緊啦,種得av,預左最少中一次蕉的了,真係心同感受.
再來過啦,重新建立你pearl 的皇朝!
呀~ 可以去義賣區看看,好像有人賣 lucky penny 呀,順便做下善事~
至於其他種,可以去發叔個花場看看,佢都有健康的十字~
回復

pearl413 發表於 2008-3-5 10:47:01 |顯示全部樓層
kim, 你好嘛 我都好耐無見你啦~ 我見到有心頭好呀, 謝謝你
回復

pearl413 發表於 2008-3-5 10:53:32 |顯示全部樓層
feufeu, 你係唔係鍾意綠色花? 我上次響lyon買o左隻正宗Ma's frogland, 你要唔要呀
回復

feufeu 發表於 2008-3-5 18:13:41 |顯示全部樓層
原帖由 pearl413 於 2008-3-5 10:53 發表
feufeu, 你係唔係鍾意綠色花? 我上次響lyon買o左隻正宗Ma's frogland, 你要唔要呀

珍珠, 好感動你記得我鍾意綠花, 不過真係無地方再加 standard . 多謝你的美意. 你多d post 她的相上來吧!
回復