haba /handybio 導入器

作者: JENWU 發表于 2011-3-15 20:50:45
1962 7
請問各位有無人用過這產品,效果如何?
claudiatang 發表於 2011-3-16 13:33:57 |顯示全部樓層
JENWU 發表於 2011-3-15 20:50
請問各位有無人用過這產品,效果如何?

冇相呀?都唔知乜東東......................
回復

arielip 發表於 2011-3-17 01:09:53 |顯示全部樓層
我有用,用完塊棉真係好污"遭",但要長期用先有用,用一次見效的話就無可能啦~
回復

jellyfishy 發表於 2011-3-17 12:24:58 |顯示全部樓層
其實即係好似超聲波的東西, 清除表皮污積, 多餘死皮和激活表皮細包, 使皮膚更有光彩和活潑.
第一次用或個多月用一次, 舊棉會很啡, 因為推了很多死皮出來.
要配合純水一起用, 不要用普通水, 讓細包給收乾淨水.
價錢不平, 在美容中心的此類機器, 有定期保養以確保效能, 但聽說此類家庭式的機器, 效能跌得很快.
回復

JENWU 發表於 2011-3-17 12:44:31 |顯示全部樓層
明白,咁跟peelling差不多,我仲以為是深層清潔+導入護膚, thanks!
回復

JENWU 發表於 2011-3-17 12:15:13 |顯示全部樓層
謝謝你的回應, 那除了用完塊棉真係好污"遭"之外,皮膚有否改善?
回復

jellyfishy 發表於 2011-3-17 13:10:05 |顯示全部樓層
JENWU 發表於 2011-3-17 12:44
明白,咁跟peelling差不多,我仲以為是深層清潔+導入護膚, thanks!

的確有深層清潔+導入護膚的功效, 我覺得用"活膚"來形容, 比較適合.
回復

JENWU 發表於 2011-3-17 14:15:01 |顯示全部樓層
OK, 諗諗先, thanks!
回復