走色AV放送 (派完)

作者: 比得大帝 發表于 2011-3-2 22:33:46
6855 112

紅磡廣場門口接收 (只限三月二十一日星期一下午5時45分 - 6時)
送出的AV是斬了頭及清潔消毒, 情況如下面POST第一頁第8圖, 申請者須符合以下條件:
1. 因為要自行上盆, 未有上盆經經的請勿索取
2. 收取後須於當日上盆
3. 把上盆後的AV照片放在這個主題內, 表示已正確上盆

AV終極換泥法
http://hkplants.com/forum.php?mo ... 30694&fromuid=6

本人有權修改 and/or 取消

請跟帖報名
Dreamer 發表於 2011-3-2 23:18:11 |顯示全部樓層
有興趣者請登記, 由我分派, 最先5名保證可分派得一株, 其餘的作為後補
1.  Dreamer   (Thanks!)
     (由於地方有限,希望係迷你或半迷你品種,斑葉就最啱我,葉都可以睇過飽!)
2.
3.
4.
回復

quen 發表於 2011-3-2 23:58:16 |顯示全部樓層
     (由於地方有限,希望係迷你或半迷你品種,斑葉就最啱我,葉都可以睇過飽!)
2.  Quen (多謝!)  初種十字花,有沒有易種的?
3.
4.
回復

比得大帝 發表於 2011-3-3 09:11:12 |顯示全部樓層
都唔好當佢係十字花, 因為己經走色, 當普通AV觀賞好了
回復

N-Blythe 發表於 2011-3-3 11:19:41 |顯示全部樓層
3. N-Blythe (Thanks)
4.
回復

jeffiau 發表於 2011-3-3 12:50:16 |顯示全部樓層

4.jeffiau (請問若不在紅磡廣場,在我們上次交收那地方可嗎?)
回復

gracegarden 發表於 2011-3-3 13:06:17 |顯示全部樓層

4.jeffiau (請問若不在紅磡廣場,在我們上次交收那地方可嗎?)
5, gracegarden ( 在紅磡廣場門口, 當天會否時間後DD?)
回復

HI-NAMASTE 發表於 2011-3-3 13:20:46 |顯示全部樓層

5, gracegarden ( 在紅磡廣場門口, 當天會否時間後DD?)
6. HI-NAMASTE(Thanks!)
回復

芝士波 發表於 2011-3-3 13:30:15 |顯示全部樓層
7芝士波(THXTHX~~~~)
回復

比得大帝 發表於 2011-3-3 13:30:34 |顯示全部樓層
回復 gracegarden 的帖子

你想後幾多?
回復

比得大帝 發表於 2011-3-3 13:34:28 |顯示全部樓層
jeffiau 發表於 2011-3-3 12:50
     (由於地方有限,希望係迷你或半迷你品種,斑葉就最啱我,葉都可以睇過飽!) ...

如果上次果度, 可能要有問題
因為我會在3月13日幫佢哋斬頭消毒, 星期一晚上送出, 如果上次果度, 我要3月19日才有空過去, 可能太遲, 對AV唔好
你諗諗先啦
回復

SSCP 發表於 2011-3-3 13:35:07 |顯示全部樓層
8.SSCP(THX)
回復

panada0815 發表於 2011-3-3 14:34:18 |顯示全部樓層
8.SSCP(THX)
9. panada0815(Yeah..thx)
回復

jeffiau 發表於 2011-3-3 15:12:03 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2011-3-3 13:34
如果上次果度, 可能要有問題
因為我會在3月13日幫佢哋斬頭消毒, 星期一晚上送出, 如果上次果度, 我要3月1 ...

那無辦法吧,那我這次只好放棄了
謝謝你
回復

比得大帝 發表於 2011-3-3 16:45:25 |顯示全部樓層
4. gracegarden ( 在紅磡廣場門口, 當天會否時間後DD?)
5. HI-NAMASTE(Thanks!)
6. 芝士波(THXTHX~~~~)
7.SSCP(THX)
8. panada0815(Yeah..thx)
回復

gracegarden 發表於 2011-3-3 23:36:06 |顯示全部樓層
回復 比得大帝 的帖子

( 在紅磡廣場門口, 當天會否時間後DD?)

約6:45 至 7:00pm
唔好意思!唔知ok嗎?
回復

蕙蕙 發表於 2011-3-3 23:54:01 |顯示全部樓層

4. gracegarden ( 在紅磡廣場門口, 當天會否時間後DD?)
7.SSCP(THX)
9. 蕙蕙 (做住後補先, thx!)
回復

比得大帝 發表於 2011-3-4 08:56:42 |顯示全部樓層
gracegarden 發表於 2011-3-3 23:36
回復 比得大帝 的帖子

( 在紅磡廣場門口, 當天會否時間後DD?)

對不起, 太晚了, 我要回家食飯.  最多等到6:10.
回復

月夜貓 發表於 2011-3-7 18:34:26 |顯示全部樓層
7.SSCP(THX)
9. 蕙蕙 (做住後補先, thx!)
10.月夜貓(thx~~)
回復

比得大帝 發表於 2011-3-10 10:13:55 |顯示全部樓層
因我這兩個期星都要註守大陸, 未能如期在三月十四日星期一派送, 順延一星期至三月二十一日, 同一時間地點派送, 如因改期而未能出席者, 請自行更改名單

在此向受影響人仕致歉
回復