2位版主(食虫版)

作者: LEUK9884 發表于 2008-2-29 11:03:54
2171 11
其實2位版主意見不同都唔係問題 , 各持已見都可以 , 呢度話明係討論區 , 發表出來大家參考討論下 , 當然唔同環境做法有分別 , 成功,失敗也發出來又係一種教材!
做版主點可以好似一D無聊網民咁 , 話閃就閃架!

jellyfishy 發表於 2008-2-29 12:38:08 |顯示全部樓層
因為愛花,所以求學問,為何...唉... 
回復

cross 發表於 2008-3-1 00:08:11 |顯示全部樓層
集各意見才是討論區的基中一樣用途
所以..我只會覺得可惜
不管是所謂大量種植得來經驗與方法..還是細戶
都是經驗嘛.....
回復

四少 發表於 2008-3-1 01:25:59 |顯示全部樓層
算啦, 凡事多面睇, 依家落得清閒, 唔好太上心啦 ...
有貢獻過比呢個網的, 大家有眼睇, 始終明刀明鎗總不防暗箭 ...
來攪事或存心針對人的, 就是達到目的都無咩意思, 無聊也 ~~~
哈哈 .. .. 只可說網路上咩人都有 .. ..
朋友, 大家心照 十卜 ~~~ 總之損失的不會是自己啦 ~~~
開心又一天, 唔開心又一天

CROSS - 可惜是必然, 往後會有多少人去回應新朋友的問題呢, 來討伐那些人會麼 ? 會花時間或是有實戰種植經驗去分享麼 ? 不過, 網路論壇大概也是這樣 ... 總難得平衡
回復

jellyfishy 發表於 2008-3-1 02:14:55 |顯示全部樓層
喂~~大家都知... 水母好鬼 lazy...
我無咁得閒 delete 野呀!
回復

jellyfishy 發表於 2008-3-1 02:16:57 |顯示全部樓層
我只係想返食蟲版check番d野...誰知...唉~ 我就係懶,最記得你地個食蟲版d info好正,咁咁咁...唉~ 都係無野喇.
回復

LEUK9884 發表於 2008-3-1 08:57:01 |顯示全部樓層
唔做版主都可以上黎吹水&過料架 !
回復

DAVIDYIP 發表於 2008-3-1 12:46:43 |顯示全部樓層
唉…
不知道什麼說才好、兩個版主都好好人,很有耐性教人。
人無十全十美,都是有瑕疵,若做到唔開心就倒不如不做吧﹗始終這個都是網絡世界,不要太上心(我個人這樣想)。
少了一個版主,都是我們花友的損失,但千萬不要少一個資深又有料 (阿行) 的花友。
回復

八王爺 發表於 2008-3-2 09:47:15 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-2-29 19:14 發表
喂~~大家都知... 水母好鬼 lazy...
我無咁得閒 delete 野呀!

人地 奌会冧你 delete 喎!

你都未夠我懶,你几时見过 我果版 有新野出? .... 除非有嘢送 ... 哈哈!!
回復

jellyfishy 發表於 2008-3-2 20:56:57 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2008-3-2 02:33 發表

水母 ~ 除左你, 最低限度呢度仲有兩個人可以 delete post 架傻瓜 ~ 咁都唔明 ?!

傻瓜
是水母的別名.
回復

jellyfishy 發表於 2008-3-2 20:57:18 |顯示全部樓層
原帖由 DAVIDYIP 於 2008-3-1 12:46 發表
唉…
不知道什麼說才好、兩個版主都好好人,很有耐性教人。
人無十全十美,都是有瑕疵,若做到唔開心就倒不如不做吧﹗始終這個都是網絡世界,不要太上心(我個人這樣想)。
少了一個版主,都是我們花友的損失,但千萬不要少一個資深 ...

有同感.
回復

Kin 發表於 2008-3-3 00:52:55 |顯示全部樓層
可惜!
回復