終於到手

作者: 小餘 發表于 2008-2-26 23:05:23
8135 97
好可愛嘅溫泉饅頭磁石板
幾個月前已經睇中,
但成2680票!!如果要我去贏咁多票返嚟,
我諗一定要用勁多錢至得咯
小餘 發表於 2008-2-26 23:08:57 |顯示全部樓層
啱啱個禮拜(24-2-08)行過又入去探佢哋
男朋友見我鍾意,話換俾小餘
玩遊戲,佢點都叻我好多嘅
不過最後都玩咗270蚊先......差唔多夠票
工作人員點票之後仲差大約200張飛
結果要拎埋朋友啲飛仔至夠數咋

回復

小餘 發表於 2008-2-26 23:12:00 |顯示全部樓層
換咗返嚟lu
開心

小餘換咗呢款

小餘換咗呢款

朋友換咗呢款

朋友換咗呢款
回復

小餘 發表於 2008-2-26 23:18:25 |顯示全部樓層
幫佢哋影吓相先^^
回復

小餘 發表於 2008-2-26 23:20:24 |顯示全部樓層
回復

sam 發表於 2008-2-27 08:14:52 |顯示全部樓層
我感覺...........................好貴!
你男友感覺...................唔貴/好抵!因為妳開心!
你感覺...........................好Sweet!
回復

sam 發表於 2008-2-27 08:20:21 |顯示全部樓層
重有.............
XX樂園老闆感覺................好笨! ...........(你地呀!)
回復

noel 發表於 2008-2-27 12:52:03 |顯示全部樓層
小餘~ 比 bchai 見到....
回復

heiheimama 發表於 2008-2-27 13:21:13 |顯示全部樓層
超可愛wo!~不過小餘,如果你夠膽,可以問那些終日留連樂園的師拉買票,會平好多.呢d師拉係病態賭徒,日日咁玩只為尋刺激,佢地根本唔想要d飛架!~
回復

bchai 發表於 2008-2-27 13:32:42 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2008-2-27 12:52 發表
小餘~ 比 bchai 見到....

見到啦!

好想要呀!! 一定要得到他們!! 我要去打刧!! 努力!!加油!! xx樂園︰I am coming!!
好想要呀!! 一定要得到他們!! 我要去打刧!! 努力!!加油!! xx樂園︰I am coming!!
回復

Grace 發表於 2008-2-27 13:35:35 |顯示全部樓層
原帖由 bchai 於 2008-2-27 01:32 PM 發表
見到啦!

wakakakakakakakakakaka...
回復

bchai 發表於 2008-2-27 13:35:52 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2008-2-26 23:05 發表
好可愛嘅溫泉饅頭磁石板
幾個月前已經睇中,
但成2680票!!如果要我去贏咁多票返嚟,
我諗一定要用勁多錢至得咯

小餘︰

邊間 xx樂園??????????? 我要快 d 去呀!!!!!!  仲有無呢???????????
我地鍾意 d 野都幾似喎

回復

bchai 發表於 2008-2-27 13:37:15 |顯示全部樓層
原帖由 Grace 於 2008-2-27 13:35 發表

wakakakakakakakakakaka...

心急如焚呀!     
回復

bchai 發表於 2008-2-27 13:41:20 |顯示全部樓層
全港通緝令

通緝以上溫泉饅頭磁石板,如見到他們的踪影請通知我啦!!
thanks     
回復

Fonica 發表於 2008-2-27 14:07:43 |顯示全部樓層
原帖由 bchai 於 2008-2-27 13:32 發表

見到啦!

好想要呀!! 一定要得到他們!! 我 ...

bchai 又落咒
回復

Grace 發表於 2008-2-27 14:11:58 |顯示全部樓層
原帖由 bchai 於 2008-2-27 01:41 PM 發表
全港通緝令

thanks     

收到 !
今晚幫你搵吓啦~
回復

everydayfan 發表於 2008-2-27 14:23:46 |顯示全部樓層
想問下, $270 可以買幾多塊返黎?
回復

noel 發表於 2008-2-27 15:31:23 |顯示全部樓層
原帖由 bchai 於 2008-2-27 13:41 發表
全港通緝令

thanks     

嘩! 江湖通緝令你都出埋....
好啦~ 放工幫你去吓啦!
回復

bchai 發表於 2008-2-27 16:52:11 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2008-2-27 14:07 發表

bchai 又落咒

不是咒語呀!是我的心底話    
回復

bchai 發表於 2008-2-27 16:52:39 |顯示全部樓層
原帖由 Grace 於 2008-2-27 14:11 發表

收到 !
今晚幫你搵吓啦~

thanks!
回復

12345下一頁