北海道雪祭 ~ 2010年2月

作者: 小白 發表于 2010-12-10 12:06:23
3097 22

開幕前一晚到, 冇咩人

DSC_1447 [800x600].jpg
DSC_1444 [800x600].jpg
DSC_1456 [800x600].jpg
DSC_1453 [800x600].jpg
DSC_1451 [800x600].jpg
DSC_1450 [800x600].jpg
DSC_1460 [800x600].jpg
DSC_1463 [800x600].jpg
DSC_1472 [800x600].jpg
DSC_1478 [800x600].jpg
DSC_1461 [800x600].jpg
DSC_1479 [800x600].jpg
DSC_1480 [800x600].jpg
DSC_1481 [800x600].jpg
DSC_1448 [800x600].jpg
DSC_1449 [800x600].jpg
DSC_1452 [800x600].jpg
DSC_1459 [800x600].jpg
DSC_1464 [800x600].jpg
DSC_1462 [800x600].jpg
DSC_1476 [800x600].jpg
DSC_1475 [800x600].jpg
DSC_1457 [800x600].jpg

評分

查看全部評分

比得大帝 發表於 2010-12-10 12:17:20 |顯示全部樓層
我果年係夜晚去睇, 還在落雪, 凍到冇命
回復

vivi 發表於 2010-12-10 12:20:13 |顯示全部樓層
好多年前去過
真係好想再去, 不過我想去小樽多D
回復

比得大帝 發表於 2010-12-10 12:26:29 |顯示全部樓層
我明天去北海道, 不過未有雪祭

小樽有乜嘢咁值得你懷念呢?
回復

貓后 發表於 2010-12-10 12:33:23 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2010-12-10 12:17

你帶多件衫過去丫
回復

小白 發表於 2010-12-10 12:35:04 |顯示全部樓層
IMG_5672 [800x600].jpg
IMG_5673 [800x600].jpg
IMG_5674 [800x600].jpg
IMG_5675 [800x600].jpg
IMG_5676 [800x600].jpg
IMG_5677 [800x600].jpg
IMG_5682 [800x600].jpg
IMG_5680 [800x600].jpg
IMG_5679 [800x600].jpg
IMG_5678 [800x600].jpg
IMG_5689 [800x600].jpg
IMG_5688 [800x600].jpg
IMG_5684 [800x600].jpg
IMG_5683 [800x600].jpg
IMG_5690 [800x600].jpg
IMG_5691 [800x600].jpg
IMG_5693 [800x600].jpg
IMG_5692 [800x600].jpg
回復

vivi 發表於 2010-12-10 12:35:21 |顯示全部樓層
我明天去北海道, 不過未有雪祭

小樽有乜嘢咁值得你懷念呢?
比得大帝 發表於 2010-12-10 12:26

我覺得小樽好靚囉=^^=
回復

小白 發表於 2010-12-10 12:38:55 |顯示全部樓層
我覺得小樽好靚囉=^^=
vivi 發表於 2010-12-10 12:35

係呀, 係小樽只係行得幾條行, 感覺好好
回復

小白 發表於 2010-12-10 12:45:33 |顯示全部樓層
小樽雪景

零下 6.4 度 + 落雪

IMG_5714 [800x600].jpg
IMG_5720 [800x600].jpg
IMG_5718 [800x600].jpg
回復

小白 發表於 2010-12-10 12:54:08 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2010-12-10 12:17

相比下層雲峽最涷... 零下20 幾度+ 大風... 雪... 雙手脫下手套影相幾秒.. 都立刻變雪條

IMG_5440 [800x600].jpg
回復

vivi 發表於 2010-12-10 12:56:32 |顯示全部樓層
係呀, 係小樽只係行得幾條行, 感覺好好
小白 發表於 2010-12-10 12:38

就係鐘意小樽的平靜
小屋+雪景+特色小商店add6icon
回復

prodorothyhkg 發表於 2010-12-10 18:54:58 |顯示全部樓層
我想去旅行我想去旅行我想去旅行我想去旅行
回復

小白 發表於 2010-12-10 21:04:45 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2010-12-10 18:54

你有 3 條狗.... 唔使諗 add4icon
回復

candyafr 發表於 2010-12-10 21:13:42 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2010-12-10 18:54

我都想啊~~
回復

小白 發表於 2010-12-10 21:17:56 |顯示全部樓層
我都想啊~~
candyafr 發表於 2010-12-10 21:13

你幾時都去得 add14icon
回復

candyafr 發表於 2010-12-10 21:29:01 |顯示全部樓層
你幾時都去得
小白 發表於 2010-12-10 21:17

要有腳啊
回復

vivi 發表於 2010-12-10 22:29:48 |顯示全部樓層
你有 3 條狗.... 唔使諗
小白 發表於 2010-12-10 21:04

我有 3 條貓.... 冇得諗
回復

candyafr 發表於 2010-12-10 22:38:51 |顯示全部樓層
我有 3 條貓.... 冇得諗
vivi 發表於 2010-12-10 22:29

叫人湊,有得諗
回復

比得大帝 發表於 2010-12-15 10:51:18 |顯示全部樓層
回來了, 日日食壽司
回復

小白 發表於 2010-12-15 12:27:12 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2010-12-15 10:51
回來了, 日日食壽司

肥咗 ??   冇其他好吃 ??
回復

12下一頁