2008年AV SHOW-十字花類

作者: 花花公子 發表于 2008-2-23 09:59:14
5969 26
今年展出的十字花不算太多。
~~這是為一些未能抽空參觀花展的花友拍下的~~
迷理類別及標準類別,要整理好名稱再post上來供大家分享。
Buckeye Seductuss.jpg
Buckeye Seductuss_2.jpg
Clam Power.jpg
Crown Jewel.jpg
Hamony Suprise.jpg
Kara's Birthday Surprise_2.jpg
Harmony's Little Stinker.jpg
Ko's Dancing Queen.jpg
Ko's Dancing Queen_4.jpg
Ko's Favorites.jpg
Ko's Favorites_2.jpg
Ko's Favorites_3.jpg
Ko's Innovation.jpg
Ko's Innovation_2.jpg
Ko's Linda Artist Wand.jpg
Ko's Luv Whisper.jpg
Ko's Maria Chow.jpg
Ko's Maria Chow_2.jpg
Ko's Misty Moon.jpg
Ko's Misty Moon_2.jpg
Ko's Sundance.jpg
Ko's Sundance_2.jpg
Neptune's Treasure.jpg
Ness' Dream Maker.jpg
Ness' Mini Sota.jpg
Ness' Mini Sota_2.jpg
Ness's Scranberry Swirl.jpg
Ness's Scranberry Swirl.jpg
Rob's Fo Fun.jpg
Rob's Mangetic Field.jpg
Smokey Emerald.jpg
Sora Pink Clowd.jpg
SunCoast Sundae Sport.jpg
Suncoast Sundae Sport_2.jpg
The Alps.jpg
Travis Breexe Brea.jpg
peeseela 發表於 2008-2-23 10:39:30 |顯示全部樓層
好靚, 我的參考圖庫又多左收藏.
回復

Heidi 發表於 2008-2-23 10:54:10 |顯示全部樓層
因工作關係未有時間去,好在有你 - 愛花之人!!
回復

connie925 發表於 2008-2-23 11:09:40 |顯示全部樓層
多謝花花公子
回復

kong 發表於 2008-2-23 11:26:41 |顯示全部樓層
謝謝分享!相信我今次都不會去參觀,好在各位貼上來讓大家欣賞!
回復

dick 發表於 2008-2-23 12:41:57 |顯示全部樓層
0的相片影得好 '正'
回復

siboney 發表於 2008-2-23 14:49:22 |顯示全部樓層
d相好靚! Thanks!
回復

soniamok 發表於 2008-2-23 17:48:12 |顯示全部樓層
唔該晒花花公子咁有心機 thanks
回復

tongtony 發表於 2008-2-23 18:55:37 |顯示全部樓層
圖片拍攝得十分清晰,AV如此多品種,美姿千嬌,
看到我這AV新人類眼花撩亂 ,花花公子閣下辛苦了
回復

老盛 發表於 2008-2-23 19:48:42 |顯示全部樓層
公子~~感恩
回復

charles604498 發表於 2008-2-25 18:22:16 |顯示全部樓層
Ko's Innovation同Travis Breexe Brea我覺係全場數一數二種得唔錯!
回復

Apple 發表於 2008-2-25 18:28:30 |顯示全部樓層
D相影得好靓啊~多谢~
比较中意 Buckeye Seductuss ,Clam Power,Ko's Innovation
深圳没有
回復

cheong 發表於 2008-2-26 09:47:04 |顯示全部樓層
好可惜我都去唔到, d花影得好靚, 相信現場睇仲靚, 可惜....

我最鐘意 Buckeye Seductuss
回復

jellyfishy 發表於 2008-2-26 10:02:27 |顯示全部樓層
第一次參觀這個會舉辦的花展, 大開眼界, 但疑有改善空間.
很多名字打錯了, 這不是花花公子的錯, 的確係大會的名片打錯了, .e.g.
Buckeye seduction
Travis Breezy Brea
還有很多 av 沒有 show 名字的花藝, 如果有, 參觀者可以明白用那種av 配合來製作花藝.
水母覺得show av 名和 show 對的名, 對promote 種 av 這個興趣是很重要的.
還有, 很多書籍只可看cover 不可以看內容, 那就難以令參觀者了解書內的吸引處.
回復

tcl 發表於 2008-2-26 11:50:54 |顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

花花公子 發表於 2008-2-26 11:52:00 |顯示全部樓層
串錯字還不算大問題,其實當天我很早到場,發覺有若干展品是原全錯名的,我考慮是否應該要通知大會更正,最後還是通知Ko 生,後來ko生都將錯名的更正並再巡視,串錯字的沒法子了。
我拍回來的相片,花了兩粒鐘去"正"名整理,粗心大意的我,錯漏難免,sorry!
回復

jellyfishy 發表於 2008-2-26 13:05:10 |顯示全部樓層
原帖由 花花公子 於 2008-2-26 11:52 發表
串錯字還不算大問題,其實當天我很早到場,發覺有若干展品是原全錯名的,我考慮是否應該要通知大會更正,最後還是通知Ko 生,後來ko生都將錯名的更正並再巡視,串錯字的沒法子了。
我拍回來的相片,花了兩粒鐘去"正"名整理,粗心大意 ...

你很有心機啊... 如果你是大會搞手, 咁呢個花展一定搞得更加完美.
回復

yimabel 發表於 2008-2-26 22:52:20 |顯示全部樓層
睇到的靓花人都醒神好多!多谢公子!
回復

玲儿 發表於 2008-2-27 19:24:55 |顯示全部樓層
睇到眼花花啊,真系好正啊
回復

Nancy 發表於 2008-2-28 14:09:17 |顯示全部樓層
愚笨一問, 以上十字花, ko's 乜 ko's 乜係唔係出自高生呢?
回復

12下一頁