出售原裝種子(^^謝謝惠顧--完--)

作者: hellokitty_971 發表于 2010-11-14 00:19:57
9287 99

原裝種子, $6/包, $10/2包

士多啤利------------  (1包)

白蛋茄----------------(售罄)
五彩甜椒----------------(售罄)

鬼椒-----------------(1包)
玲瓏西瓜-----------(1包)

椰菜花---------------- (2包)
西蘭花--------------- (售罄)

香腸小夢卜----------------(3包)

九層塔--------------- (6包)
留蘭香--------------- (3包)

玻璃苣--------------- (2包)
孜然------------------(售罄)

甜香蘿勒----------------(1包)
紫葉蘿勒----------------(1包)

牛至------------------(3包)
魚香草----------------(3包)
檸檬香蜂草----------------(售罄)

食用紫蘇----------------(1包)
雙色紫蘇(紫色底綠色面)----------------(4包)
綠蘇--------------------(2包)

貓薄荷-------------------(3包)
意大利薄荷-----------------(3包)
香水薄荷------------------(3包)
蛇莓----------------(1包)

以上種子會用郵寄方式交收,買家需入數時加上郵資, 入數後請PM我郵寄既地址~

所有款項,請入數於     恆生< 212 300073 668>
                            中銀 <  012-5931-0076-830  >

花友入數後, 必須將入數紙上載在帖內(無入數資料者絕不理會)
以上收入5% 捐香港園藝館作經費 ~~謝謝惠顧~~

多謝支持   5112853C238D24028A4A9D22EEC5F15C.gif 5112853C238D24028A4A9D22EEC5F15C.gif

(落單起計, 5日之內,  如未能入數者, 會將該種子重新出售,  謝謝)
RAYMAN 發表於 2010-11-14 00:57:42 |顯示全部樓層
我想要鬼椒&西蘭花,可否入$11.41代替入數紙上載,因不懂操作。
回復

yukichloe 發表於 2010-11-14 09:35:09 |顯示全部樓層
西蘭花&紫花丁香各一包.謝謝!
回復

Yee 發表於 2010-11-14 12:23:35 |顯示全部樓層
椰菜花 & 玲瓏西瓜, Thank you
回復

金剛 發表於 2010-11-14 13:46:36 |顯示全部樓層
孜然&紫花丁香各一包.謝謝!
回復

Workingbee 發表於 2010-11-14 14:09:18 |顯示全部樓層
鬼椒 and 孜然 x 1, please
回復

hellokitty_971 發表於 2010-11-14 17:37:37 |顯示全部樓層
我想要鬼椒&西蘭花,可否入$11.41代替入數紙上載,因不懂操作。
RAYMAN 發表於 2010-11-14 00:57

焦問題, 謝謝
回復

hellokitty_971 發表於 2010-11-14 17:40:09 |顯示全部樓層
yukichloe., yee, 金剛, worktngbee, 每人$11.4, 謝謝 flower1.gif
回復

mitsui 發表於 2010-11-14 21:14:48 |顯示全部樓層
鬼椒 & 玲瓏西瓜
THANKS
回復

hellokitty_971 發表於 2010-11-14 21:45:31 |顯示全部樓層
鬼椒 & 玲瓏西瓜
THANKS
mitsui 發表於 2010-11-14 21:14

$11.4, 謝謝
回復

mitsui 發表於 2010-11-15 14:14:46 |顯示全部樓層
已入數,請收PM。THANKS!! SCN_0001a.jpg
回復

hellokitty_971 發表於 2010-11-15 16:09:20 |顯示全部樓層
RAYMAN 發表於 2010-11-14 00:57

今日寄出左啦, 謝謝
回復

hellokitty_971 發表於 2010-11-15 16:09:59 |顯示全部樓層
已入數,請收PM。THANKS!!
mitsui 發表於 2010-11-15 14:14

明天會寄出, 謝謝^0^)/
回復

Workingbee 發表於 2010-11-16 00:01:08 |顯示全部樓層
IMG_22391.jpg 已入數
回復

hellokitty_971 發表於 2010-11-16 00:35:12 |顯示全部樓層
已入數
Workingbee 發表於 2010-11-16 00:01

收pm, 明天會寄出, 謝謝^^
回復

lilith 發表於 2010-11-16 15:56:00 |顯示全部樓層
孜然x1
綠蘇x1
留蘭香x1
鬼椒x1

thx~
回復

hellokitty_971 發表於 2010-11-16 22:44:15 |顯示全部樓層
孜然x1
綠蘇x1
留蘭香x1
鬼椒x1

thx~
lilith 發表於 2010-11-16 15:56

$20+$1.4=$21.4謝謝
回復

yukichloe 發表於 2010-11-17 21:30:21 |顯示全部樓層
已入數,請收PM。THANKS!! 照片 14961.JPG
回復

hellokitty_971 發表於 2010-11-17 22:34:14 |顯示全部樓層
已入數,請收PM。THANKS!!
yukichloe 發表於 2010-11-17 21:30

明天會寄出, 謝謝
回復

RAYMAN 發表於 2010-11-17 23:19:26 |顯示全部樓層
收到啦,多謝贈品,是古早肥嗎?
回復

12345下一頁