朱頂蘭 [已完結]

作者: 屠子步 發表于 2008-2-17 10:48:44
3434 33

朱頂蘭種子分享,樣就看上圖。

今日剛剛爆開的新鮮種子,因為太多種子所以無限量供應,直至無貨

交收方法: 連已貼$1.4郵票的回郵信封寄比我,我會盡快寄出。報名後我會PM地址比你。

1.
2.
3.
4.
5.

評分

查看全部評分

sc0506 發表於 2008-2-17 10:52:11 |顯示全部樓層

今日剛剛爆開的新鮮種子,因為太多種子所以無限量供應,直至無貨

交收方法: 連已貼$1.4郵票的回郵信封寄比我,我會盡快寄出。報名後我會PM地址比你。

1.  sc0506  (thanks !!)
2.
3.
4.
5.
回復

charles604498 發表於 2008-2-17 10:58:13 |顯示全部樓層

2.  charles604498 謝謝!
3.
4.
5.
回復

tabo 發表於 2008-2-17 10:58:25 |顯示全部樓層

2.  tabo  (THX ! )
3.
4.
5.
回復

Heidi 發表於 2008-2-17 11:14:25 |顯示全部樓層

3. Heidi (Thanks!!)
4.
5.
回復

藍天使 發表於 2008-2-17 11:21:05 |顯示全部樓層

3. Heidi (Thanks!!)
4. 藍天使 (Thank you!)
5.
回復

rockyyip2002 發表於 2008-2-17 12:11:46 |顯示全部樓層

朱頂蘭種子分享 Update

3.  charles604498 謝謝!
4. Heidi (Thanks!!)藍天使 (Thank you!)
5. 藍天使 (Thank you!)
回復

DAVIDYIP 發表於 2008-2-17 14:28:08 |顯示全部樓層
4. Heidi (Thanks!!)藍天使 (Thank you!)
6. davidyip (謝謝)
回復

Tingting 發表於 2008-2-17 14:45:21 |顯示全部樓層
7. Tingting (Tx!)
回復

lpkwan 發表於 2008-2-17 16:00:53 |顯示全部樓層
8. lpkwan (thanks for share)
回復

Aapril 發表於 2008-2-17 23:02:49 |顯示全部樓層
9. Aapril (THX!!!)
回復

屠子步 發表於 2008-2-17 23:53:12 |顯示全部樓層
好,暫時停一停先,多謝大家支持。

如果有興趣的花友仍可以留名,但相信要最少2個星期後至成熟有貨,到時會pm你。
回復

八王爺 發表於 2008-2-18 16:22:03 |顯示全部樓層
屠 .... 很受欢迎 .... 超 額 認 領!
回復

屠子步 發表於 2008-2-19 20:58:57 |顯示全部樓層
多謝各位賞面。

今日已收到2個回郵,請其他朋友也快d。
回復

jfung 發表於 2008-2-21 21:54:41 |顯示全部樓層
屠子步,
你好.  請問你的種子送完未呀.  我都好想要呀.
回復

屠子步 發表於 2008-2-22 14:31:49 |顯示全部樓層
未,可以繼續申請我會SEND 地址比你。
回復

屠子步 發表於 2008-2-22 21:35:51 |顯示全部樓層
呀,咁誰是Gipsy Queen ?
回復

piglet 發表於 2008-2-23 10:37:09 |顯示全部樓層
屠子步,
你好!請問你送的種子仍有餘額嗎?我也很想要.
回復

Heidi 發表於 2008-2-23 11:02:26 |顯示全部樓層
我已收到種子了,等有進展再話你知.
Thx.
回復

leoex2 發表於 2008-2-23 17:55:45 |顯示全部樓層

9. Aapril (THX!!!)
10.Gipsy Queen (thanks for share)
11.leoex2 (thanks for share)

回復

12下一頁