到手香枝條 (10份)

作者: chutou 發表于 2010-10-23 12:40:23
1956 27

分享到手香枝條~~~希望人人有得種  

** 留意要自行發根 ---- 好容易, 水浸或直接插泥亦可但要保持泥土濕潤

交收方式:面交(暫只限今星期五下午 6:00-6:15 佐敦地鐵站客務中心或
               由我直接郵寄, 花友需要入$3 給我作郵費及包裝費 (只得匯豐銀行戶口)

申請方法: 每位花友可申請一份~~~~大渣請排隊啦

注意事項:
1. 每人1份
2. 排隊後請PM索取我的戶口號碼及比地址禾
3. 收到枝條後,接受分享者必須在帖中回覆確認
4. 送出與否,本人有最後之決定權
5. 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責~~~~謝謝

請在這排隊:
1. 新手農夫想要一份,唔該晒(我想郵寄,請給我地址) - 1/11 寄出及已收
2. hkgary - post  - 28/10 寄出及已收

3. jovy416取消 由 heidi 補上 - 1/11 寄出及已收
4. 有心有力 - 面交-已交收

5.kinkitotoro-郵寄 - 28/10 寄出及已收
6.billy72875,郵寄~個信封一定好香 - 1/11 寄出及已收
7) KITTTY 郵寄 - 28/10 寄出及已收

8. hlartezu 郵寄~唔該 - 1/11 寄出
9. ahli 郵寄~~ thx! - 28/10 寄出及已收
10.yee - 3/11 寄出
11.hellotony
新手農夫 發表於 2010-10-23 13:56:18 |顯示全部樓層
請在這排隊:
1. 新手農夫想要一份,唔該晒(我想郵寄,請給我地址)
2.
3.
4.
.....10
回復

hkgary 發表於 2010-10-23 15:18:47 |顯示全部樓層
2) hkgary - post
回復

jovy416 發表於 2010-10-23 15:36:05 |顯示全部樓層
3. jovy416 - post
回復

有心有力 發表於 2010-10-23 16:46:14 |顯示全部樓層
請在這排隊:
2. hkgary - post
4. 有心有力 - 面交
回復

kinkitotoro 發表於 2010-10-23 17:43:32 |顯示全部樓層
請在這排隊:
5.kinkitotoro-郵寄
回復

billy72875 發表於 2010-10-23 18:37:56 |顯示全部樓層

6.billy72875,郵寄~個信封一定好香
回復

hellokitty_971 發表於 2010-10-23 19:07:56 |顯示全部樓層
7) KITTTY 郵寄
回復

hlartezu 發表於 2010-10-23 20:19:47 |顯示全部樓層

8. hlartezu 郵寄~唔該
回復

Yee 發表於 2010-10-23 21:52:05 |顯示全部樓層
9. yee  郵寄 thx
回復

ahli 發表於 2010-10-23 21:54:11 |顯示全部樓層
9. ahli 郵寄~~ thx!
回復

mihana 發表於 2010-10-23 23:45:46 |顯示全部樓層
10.mihana-----post
回復

mihana 發表於 2010-10-25 20:34:54 |顯示全部樓層

add11icon唔好意思呀, 我唔要啦
#10 阿yee要, 你漏左
回復

heidi224hk 發表於 2010-10-25 23:12:55 |顯示全部樓層
重有嗎? 要一份 -郵寄
回復

chutou 發表於 2010-10-26 23:33:44 |顯示全部樓層
Noted with thanks
Sorry, yee ^^回復 13# mihana
回復

hellokitty_971 發表於 2010-10-27 22:11:29 |顯示全部樓層
已pm你地址,thanks
回復

chutou 發表於 2010-10-27 23:29:22 |顯示全部樓層
Kitty, 明天會寄出 回復 16# hellokitty_971
回復

chutou 發表於 2010-10-27 23:30:17 |顯示全部樓層
明天會寄出 回復 11# ahli
回復 3# hkgary[
回復

chutou 發表於 2010-10-28 14:48:27 |顯示全部樓層
仲有兵個入左數未通知禾??
回復

hellokitty_971 發表於 2010-10-28 15:08:15 |顯示全部樓層
Kitty, 明天會寄出 回復  hellokitty_971
chutou 發表於 2010-10-27 23:29

THANHS
回復

12下一頁