Rob's Humpty Doo 十字花苗.

作者: tongtony 發表于 2010-10-18 17:39:43
24754 369
SSCP 發表於 2010-11-3 07:02:53 |顯示全部樓層
回復 280# chanpyhilda
一般忙啦~add14icon
昨晚瞓到嗎?早晨啦add14icon
回復

chanpyhilda 發表於 2010-11-3 07:42:00 |顯示全部樓層
回復 281# SSCP

劉華早晨呀!!  各位早晨呀!!  噚晚好好瞓呀!! 瞓到唔想返工呀!!  唔知今日仲會唔會有人上嚟轉個圈呢??

上嚟啦!! 上嚟啦!! 埋嚟睇埋嚟換啦!!
回復

SSL200507 發表於 2010-11-3 09:32:02 |顯示全部樓層
回復 282# chanpyhilda

早晨呀!  Today will be very busy.  You have to take time to pick up your flower!  
回復

臭皮皮 發表於 2010-11-3 10:13:45 |顯示全部樓層
回復 282# chanpyhilda
hilda及大家早晨呀!
睇見啲花花咁靚,開始有啲衝動想種番啲添
回復

chanpyhilda 發表於 2010-11-3 11:32:20 |顯示全部樓層
回復 283# SSL200507
回復 284# 臭皮皮

早晨呀!! 美好一日又開始左啦!!

臭皮皮: 紫羅蘭同埋迷岩真係好靚ga, 一齊種啦!!
回復

N-Blythe 發表於 2010-11-3 13:52:23 |顯示全部樓層
回復 268# 比得大帝

曲終人散,花已落在chanpyhilda 家了,真係有少少掛住,一起熱鬧過、倒數的日子
新遊戲尚未有玩法,大家齊齊幫手,比D意見,延續下去....... ap_20100225025216128.jpg
回復

chanpyhilda 發表於 2010-11-3 14:36:50 |顯示全部樓層
回復 286# N-Blythe

我响度呀!!! 我未走呀!!!  仲要幫樓主推呀推!!

埋嚟睇吓啦!!! 有好靚十字花花換呀!!!
回復

N-Blythe 發表於 2010-11-3 15:30:49 |顯示全部樓層
回復 287# chanpyhilda

不如幫樓主想個辦法,益吓我們後輩,怎樣取得靚靚花兒歸? _962.gif
回復

chanpyhilda 發表於 2010-11-3 16:24:00 |顯示全部樓層
回復 288# N-Blythe

我送你大天鵝走莖或神秘果枝條, 你再同樓主換???? 唔知樓主會唔會嫌棄呢??
回復

N-Blythe 發表於 2010-11-3 16:46:22 |顯示全部樓層
回復 289# chanpyhilda

好的,我有大天鵝了,謝謝分享神秘果枝條,同樓主交換先,希望唔好拒我千里之外啦! 20080608_37543d0b41ccfc5d89ba5VuMZOwzMtSH.gif
回復

N-Blythe 發表於 2010-11-3 17:03:17 |顯示全部樓層
樓主,晚輩沒有靚花花與你交換Rob's Humpty Doo 十字花苗
剛有神秘果枝條,可以嗎?
請勿見怪、嫌棄、見笑
打擾了!! 09350876.jpg
回復

tongtony 發表於 2010-11-3 17:17:24 |顯示全部樓層
樓主,晚輩沒有靚花花與你交換Rob's Humpty Doo 十字花苗
剛有神秘果枝條,可以嗎?
請勿見怪、嫌棄、見笑
...
N-Blythe 發表於 2010-11-3 17:03

想要Rob's Humpty Doo 十字花苗!以下或者可以幫到妳!
    http://hkplants.com/viewthread.php?tid=65320&extra=
回復

N-Blythe 發表於 2010-11-3 18:04:59 |顯示全部樓層
回復 292# tongtony

已報名,可能大海撈針,未必撈到呢! _1135.gif
回復

tongtony 發表於 2010-11-3 18:09:44 |顯示全部樓層
回復  tongtony

已報名,可能大海撈針,未必撈到呢!
N-Blythe 發表於 2010-11-3 18:04

黃天不負有心人,add7icon 有志者,事竟成!add4icon
回復

N-Blythe 發表於 2010-11-3 18:18:47 |顯示全部樓層
回復 294# tongtony

高手林立,確有難度,會盡力 _1003.gif
謝謝鼓勵
回復

chanpyhilda 發表於 2010-11-4 07:31:13 |顯示全部樓層
早晨呀!!  雖然蛇左星期一, 但今日都好有星期五FEEL呀!!.....
好想快D帶棵花花返屋企!!  唔知到時有花蕾未呢....
回復

SSL200507 發表於 2010-11-4 09:13:24 |顯示全部樓層
早晨呀!  Tomorrow Friday la!  add10icon
回復

N-Blythe 發表於 2010-11-4 10:41:24 |顯示全部樓層
回復 296# chanpyhilda

收到後,記得post上嚟看看芳容,望梅止渴嘛 g (17).gif
回復

chanpyhilda 發表於 2010-11-4 11:14:20 |顯示全部樓層
回復 298# N-Blythe

一定!! 一定!!  但冇咁快攞!!!
回復

比得大帝 發表於 2010-11-4 11:20:22 |顯示全部樓層
回復 286# N-Blythe
N-Blythe 你d公仔好靚
回復