出售多款蔬果種子(完)剩餘種子會作分享, 留意稍後安排

作者: hellokitty_971 發表于 2010-10-17 21:17:28
24697 430
mirry 發表於 2011-3-24 00:41:32 |顯示全部樓層
A.  豆, 蘿蔔類
3  - - 日本迷你圓形白蘿蔔  -- 40 粒以上一份
4  - - 台灣紅白丁(迷你紅白色蘿蔔)  -- 40 粒以上一份
5 - - 韓國 7吋 蘿蔔  --  50 粒以上一份

B.蔥類, 粟米類
1  - -  四季香蔥 --  40 粒以上一份

C.椒類
1  - - 泰國燈籠椒(紅/綠混色) -- 40 粒以上一份
3 - - 日本紫色燈籠椒 --  15 粒一份
4 - - 日本橙色橙籠椒 --  15 粒一份

D.蕃茄, 茄子類
8  - - 日本紫色圓茄子 -- 50 粒一份

E.瓜果 ,類
1  - -  黃肉迷你西瓜 -- 8 粒一份
6  - -  夷香翠珠 (無蔓圓型翠玉瓜) --  10 粒一份
10. - - 韓國網紋蜜瓜 -- 10 粒一份

F.蔬菜類
7   - - 日本大葉菠菜  -- 40 粒以上一份
10  - -  韓國娃娃菜  --  70 粒以上一份
13  - - 美國紫金生菜  --  70 粒以上一份
16  - - 耶菜  --  50 粒一份
18 - -  香港青通菜  -- 35 粒以上一份

(自選贈品區)
H - -  大紅肉茄  
F17  - -  青菜心  --  150 粒以上一份
F20  - - 粗芥蘭  --  100粒以上一份
F21  - -  小唐菜  --  150粒以上一份

埋單: $11 x 4 = $44 + $2.8 = $46.8

唔該確認銀碼正確同埋齊貨, 我會立刻入數
回復

hellokitty_971 發表於 2011-3-24 14:13:44 |顯示全部樓層
mirry 發表於 2011-3-24 00:41
A.  豆, 蘿蔔類
3  - - 日本迷你圓形白蘿蔔  -- 40 粒以上一份
4  - - 台灣紅白丁(迷你紅白色蘿蔔)  -- 40  ...

全中, 謝謝
回復

hellokitty_971 發表於 2011-3-24 14:19:31 |顯示全部樓層
yipyee83 發表於 2011-3-22 23:44
你好...我想訂以下種子...

A.  豆, 蘿蔔類

可選多一款種子, $33(散裝種子) +$10(肥)+$5.6(郵) =  $48.6 謝謝
回復

yipyee83 發表於 2011-3-24 17:01:36 |顯示全部樓層
hellokitty_971 發表於 2011-3-24 14:19
可選多一款種子, $33(散裝種子) +$10(肥)+$5.6(郵) =  $48.6 謝謝

你好...

我要兩份這個...今晚入數給你...謝...

F.蔬菜類
2   - - 泰國莧菜  --  200 粒以上一份 x 2
回復

hellokitty_971 發表於 2011-3-24 23:21:53 |顯示全部樓層
yipyee83 發表於 2011-3-24 17:01
你好...

我要兩份這個...今晚入數給你...謝...

無問題 $6+$1.4=$7.4, 謝謝^^
回復

mirry 發表於 2011-3-24 23:34:20 |顯示全部樓層
交左功課啦~~

回復

yipyee83 發表於 2011-3-24 23:50:57 |顯示全部樓層
已過數...另已PM地址..謝...

回復

hellokitty_971 發表於 2011-3-25 21:10:12 |顯示全部樓層
mirry, yipyee83, 收到贖款了, 明天會將人質寄出, 謝謝
回復

mirry 發表於 2011-3-29 23:47:40 |顯示全部樓層
人質安全到步!!!!!!!!!!!!!!!

好多謝你d"買大送細"呀, 好開心呀, thank you~
回復

angelbee 發表於 2011-3-30 21:08:31 |顯示全部樓層

啲種子都唔發既!

發到啦!!!!發到啦!!!!
回復

hellokitty_971 發表於 2011-3-31 17:54:50 |顯示全部樓層
angelbee 發表於 2011-3-30 21:08
啲種子都唔發既!

發芽要睇個人種植環境及因素
回復

hellokitty_971 發表於 2011-3-31 17:55:13 |顯示全部樓層
mirry 發表於 2011-3-29 23:47
人質安全到步!!!!!!!!!!!!!!!

好多謝你d"買大送細"呀, 好開心呀, thank you~

唔好客氣
回復

angelbee 發表於 2011-4-5 00:01:24 |顯示全部樓層
發到啦!!!!發到啦!!!
回復

mirry 發表於 2011-4-5 00:30:19 |顯示全部樓層
angelbee 發表於 2011-4-5 00:01
發到啦!!!!發到啦!!!

弓起你!!!! 我仲努力中

請問你發到咩
回復

C.C 發表於 2011-4-5 03:15:23 |顯示全部樓層
C3x1
C4x1
E6x1
F18x1
(自選贈品區)
E-日本迷你長青瓜
共12.4 (明天過數)
ps請問可唔可以送幾粒細種既蕃茄種子俾我(種係窗邊唔想太大棵)? 6-8粒就好, 因為2個侄女用好渴望既眼神(*.*)問我可唔可以種俾佢, 可惜我對蕃茄完全無興趣...買一包種唔曬又好晒野  多謝你先
回復

C.C 發表於 2011-4-5 16:29:18 |顯示全部樓層
CCF05042011_00000.jpg 已入數
回復

hellokitty_971 發表於 2011-4-6 11:58:41 |顯示全部樓層
C.C 發表於 2011-4-5 16:29
已入數

今天會寄出, 謝謝^^
回復

yvonnelam 發表於 2011-4-6 14:08:18 |顯示全部樓層
1.)  A5 - - 韓國 7吋 蘿蔔  x  1
2.)  C2  - -  甜燈籠(白玉)  x  1
3.)  C3 - - 日本紫色燈籠椒  x 1
4.)  D2  - -  紫色車厘茄  x  1
5.)  D3 - -  橙黃色蕃茄(檸檬形狀)  x  1
6.)  E7  - -  白苦瓜  x  1
7.)  E10  - - 韓國網紋蜜瓜  x  1
8.)  F13   - - 美國紫金生菜  x  1
9.)  F15  - -  耶菜花  x  1
10.)  F16  - - 耶菜  x  1
11.)  F18    - -   香港青通菜  x  2

自選贈品區
1.) F6   - - 日本紫甘藍
2.) E - -  日本迷你長青瓜
3.) K - - 黃蘿蔔

$33 + $2.8 = total $35.8  
請確認銀碼是否正確,thanks!
回復

hellokitty_971 發表於 2011-4-6 18:54:00 |顯示全部樓層
yvonnelam 發表於 2011-4-6 14:08
1.)  A5 - - 韓國 7吋 蘿蔔  x  1
2.)  C2  - -  甜燈籠(白玉)  x  1
3.)  C3 - - 日本紫色燈籠椒  x 1

正確, 謝謝
回復

十邊 發表於 2011-4-6 21:42:43 |顯示全部樓層
A6 -- 秋葵(紅/綠混色) x1
C2 -- 甜燈籠(白玉) x1
C3 -- 日本紫色燈籠椒 X1
C4 -- 日本橙色橙籠椒 X1
B4 -- 多彩糯玉米 X1
D7 -- 美國綠寶石 X1
D8 -- 日本紫色圓茄子 X1
E7 -- 白苦瓜 X1
E10 -- 韓國網紋蜜瓜 X1
F1 -- 芫茜  X1
F3 -- 紅莧菜  X1
F6 -- 日本紫甘藍 X1
F8   - - 四季油麥菜  -- 70 粒以上一份
F11   - - 白菜  --  200 粒以上一份
F13   - - 美國紫金生菜  --  70 粒以上一份
F14   - - 香港玻璃生菜  --  70 粒以上一份
F17     - -   青菜心  --  150 粒以上一份
(自選贈品區)
C -- 牛蒡   
E --日本迷你長青瓜
J -- 白色粟米
L -- 任選蔬菜類既其中一款 F8 -- 四季油麥菜

$44 + $2.8 = Total $46.8
請確認銀碼,明天入數Thanks!
回復