Rob's Boondoggle(內有心型花) - Sammy我黎交功課呀

作者: kobyip 發表于 2010-10-13 15:36:40
1236 8
話咁快, 種左年半喇, 終於有功課交喇add11icon
呢隻野好搞笑架, 一開就會開到反晒肚, 要比返2日佢回下氣先影到D靚仔相add1icon
最搞笑係....佢開左朵心型花呀add4icon add4icon

多謝 Sammy 一年半前的分享add14icon

Robs Boondoggle.jpg
JodieChan 發表於 2010-10-13 15:40:01 |顯示全部樓層
仲有星形花添喎!! 讚!! add7icon
回復

kobyip 發表於 2010-10-13 15:45:21 |顯示全部樓層
回復 2# JodieChan

好眼力add7icon add7icon add7icon
回復

sammy 發表於 2010-10-13 21:46:31 |顯示全部樓層
耐到我都唔記得左

好多AV熱就深色, 但呢隻倒轉嚟:熱就淺色, 凍先會深色
回復

Z133Z133 發表於 2010-10-13 22:07:26 |顯示全部樓層
...一係唔開.., 開就咁有驚喜....
回復

kobyip 發表於 2010-10-14 09:34:41 |顯示全部樓層
回復 4# sammy

唔好話你, 我都係, add11icon
見佢開到咁搞笑, 咪的起心肝仔做交下功課,
我都係PM度搵左好耐先搵得返你add4icon add4icon
回復

kobyip 發表於 2010-10-14 10:45:35 |顯示全部樓層
回復 5# Z133Z133

呢隻野好搞笑囉, 成日開到好似隻異型咁,
我好難先影到呢幾張比較 "正常" 的相片add1icon
回復

惡姨 發表於 2010-10-14 11:05:49 |顯示全部樓層
標田, 標田, 標田浮
回復

kobyip 發表於 2010-10-14 11:10:34 |顯示全部樓層
標田, 標田, 標田浮
惡姨 發表於 14-10-2010 11:05

好標準呀, add4icon add4icon add4icon add4icon
回復