團購餘貨 - 美國進口香草及蔬菜種子

作者: oneonewe 發表于 2010-9-24 23:44:08
7848 56
bufferfly 發表於 2010-10-2 11:19:13 |顯示全部樓層
南瓜嘉年華系列 Squash winter Carnival 5粒 6.5
38mm 育苗塊   1.8  x 10
30mm 育苗塊   1.5  x 45
25mm 育苗塊   1.2  x 20

30mm育苗盒(不挑色) 可放15塊30mm育苗塊   x 3
回復

WingWing 發表於 2010-10-2 12:39:38 |顯示全部樓層
oneonewe,

已過數到你的戶口。另已pm我的地址給你。
謝謝!
回復

oneonewe 發表於 2010-10-2 13:38:18 |顯示全部樓層
南瓜嘉年華系列 Squash winter Carnival 5粒 6.5
38mm 育苗塊   1.8  x 10
30mm 育苗塊   1.5  x 45
2 ...
bufferfly 發表於 2010-10-2 11:19

已pm你
回復

grand 發表於 2010-10-2 18:22:32 |顯示全部樓層
我要挪威Jiffy育苗塊 30mm 育苗塊  1.5  x30 個 已經過數(在30/9晚)
回復

oneonewe 發表於 2010-10-2 18:52:08 |顯示全部樓層
我要挪威Jiffy育苗塊 30mm 育苗塊  1.5  x30 個 已經過數(在30/9晚)
grand 發表於 2010-10-2 18:22

已收到
回復

吉祥 發表於 2010-10-2 19:39:33 |顯示全部樓層
oneone~~我想要以下兩種呀..
34    甜瓜*愛若華    Melon Arava        5粒        5.5
25        甜瓜*甜蜜網紋        Melon Sweet Granite        10粒        6.5
郵寄唔該晒...thanks..
回復

oneonewe 發表於 2010-10-2 19:41:33 |顯示全部樓層
oneone~~我想要以下兩種呀..
34    甜瓜*愛若華    Melon Arava        5粒        5.5
25        甜瓜*甜蜜網紋        Melon Sweet Gra ...
吉祥 發表於 2010-10-2 19:39

ok!
回復

lunerelf 發表於 2010-10-3 09:25:24 |顯示全部樓層
請問 22.蕃茄"橙花'重有無呀?
回復

lunerelf 發表於 2010-10-3 09:36:05 |顯示全部樓層
我要以下各一份:

22. 番茄橙花
37 番茄黃金系列
39 黃瓜
43 羅白脆希爾
46 羅白 白雪
48 甜椒比安卡
57 生菜全明星組合
58 生菜紅色風帆

25mm, 30mm, 38mm 育苗盒各一
20個25mm, 15個30mm, 10個38mm 育苗塊.

如果有些沒有,希望可以留已有的"UPDATE我.
我住元朗,可以面交麼?
我要怎樣付錢?謝謝.
回復

carcar19 發表於 2010-10-3 10:17:33 |顯示全部樓層
我想要呢兩種
35        矮菜豆皇室紫系列        Bush Bean Royal Burgundy
54        矮菜豆供給系列        Bush Bean Provider
Total 係咪4+7.5+5=16.5?
thanks~
回復

oneonewe 發表於 2010-10-3 11:36:34 |顯示全部樓層
我要以下各一份:
22. 番茄橙花
37 番茄黃金系列
39 黃瓜
43 羅白脆希爾
46 羅白 白雪
48 甜椒比安卡
57 生菜全明星組合
58 生菜紅色風帆

20個25mm, 15個30mm, 10個38mm 育苗塊.

lunerelf 發表於 2010-10-3 09:36

只有以下2種了
39 黃瓜
46 羅白 白雪
HK$14.5

HK$87.5

total: HK$102 + 手續費HK$10 = HK$112
回復

lunerelf 發表於 2010-10-3 11:38:01 |顯示全部樓層
哎...咁幾時再有種子到呀?下次我早D咁....嗚嗚...

只有以下2種了
39 黃瓜
46 羅白 白雪
HK$14.5

20個25mm, 15個30mm, 10個38 ...
oneonewe 發表於 2010-10-3 11:36
回復

oneonewe 發表於 2010-10-3 11:38:07 |顯示全部樓層
我想要呢兩種
35        矮菜豆皇室紫系列        Bush Bean Royal Burgundy
54        矮菜豆供給系列        Bush Bean Provider
Total ...
carcar19 發表於 2010-10-3 10:17

HK$4+7.5 + 手續費及郵費HK$15 = HK$26.5
回復

oneonewe 發表於 2010-10-3 11:38:27 |顯示全部樓層
哎...咁幾時再有種子到呀?下次我早D咁....嗚嗚...
lunerelf 發表於 2010-10-3 11:38

要等下年了
以上o個2款你要嗎?
回復

carcar19 發表於 2010-10-3 12:20:33 |顯示全部樓層
回復 33# oneonewe

唔好意思計錯左,你可以pm a/c資料俾我嗎?
回復

oneonewe 發表於 2010-10-3 15:31:16 |顯示全部樓層
回復  oneonewe

唔好意思計錯左,你可以pm a/c資料俾我嗎?
carcar19 發表於 2010-10-3 12:20

已pm你了
回復

WingWing 發表於 2010-10-5 22:02:51 |顯示全部樓層
oneone,
種子已收到.
thanks!
回復

carcar19 發表於 2010-10-6 20:44:28 |顯示全部樓層

種子我收到喇, 但係我想問下呢個
54  矮菜豆供給系列  Bush Bean Provider  10克 7.5       
係10克定10粒,你寫10克但係包裝就10粒~
回復

oneonewe 發表於 2010-10-6 20:47:09 |顯示全部樓層
種子我收到喇, 但係我想問下呢個
54        矮菜豆供給系列        Bush Bean Provider        10克        7.5       
係10克定10粒,你寫10克 ...
carcar19 發表於 2010-10-6 20:44

add11icon 應該係10粒
回復

carcar19 發表於 2010-10-6 22:08:21 |顯示全部樓層
回復 39# oneonewe

哦 唔緊要啦 thanks~
回復