中秋節的驚喜

作者: GMT+8 發表于 2010-9-22 18:27:30
1713 10
食完lunch返到office準備鬆人時, 有包裹收, 心想唔係咁都無得早走嘛........
一打開原來係迷岩, 估不到今個中秋有咁大驚喜! add6icon
原來早前打算叫美國朋友幫手幫訂迷岩, 但吸收了前輩意見後決定等涼d先訂,
想不到友人竟然偷偷的去買了寄給我! 馬上致電道謝, 都忘了她那邊已是三更時份了, 哈哈! 當然捱了幾句wtf

家中一口氣來了8位新成員, 看來花架又要加多層了!
球根都很大, 有d成個一蚊銀咁大, 好奇怪, 佢地好多頭尾都有出芽, 應該點種先岩呢?
LAILAI 發表於 2010-9-22 18:45:02 |顯示全部樓層
又可以等睇靚花啦!add4icon
回復

比得大帝 發表於 2010-9-23 10:30:26 |顯示全部樓層
都忘了她那邊已是三更時份了, 哈哈! 當然捱了幾句wtf
GMT+8 發表於 2010-9-22 18:27

你叫GMT+8, 以為你好有時間觀念添add3icon
回復

GMT+8 發表於 2010-9-23 11:58:41 |顯示全部樓層
回復 3# 比得大帝

開心過頭什麼都唔記得了
回復

比得大帝 發表於 2010-9-23 12:12:07 |顯示全部樓層
回復  比得大帝

開心過頭什麼都唔記得了
GMT+8 發表於 2010-9-23 11:58

開心到連自己個名都唔記得  add12icon
回復

strawberry 發表於 2010-9-24 09:32:45 |顯示全部樓層
你就好啦!! 中秋節收到咁正o既禮物 ~
羨慕C人 add12icon

等睇靚花 !!
回復

claudiatang 發表於 2010-9-24 09:38:15 |顯示全部樓層
你個朋友真是超貼心呀
回復

GMT+8 發表於 2010-9-24 09:49:27 |顯示全部樓層
回復 6# strawberry

我都估唔到佢會咁做呀, 真係開心死我 希望佢地快高長大快d有開花相post出來同你地分享啦
回復

chanpyhilda 發表於 2010-9-24 11:07:00 |顯示全部樓層
好羨慕你有個咁甜心嘅朋友呀!!!
回復

GMT+8 發表於 2010-9-24 12:10:52 |顯示全部樓層
回復 7# claudiatang

係呀, 識左成廿年都有, 佢真係非常有心, 而家都想緊點回禮
回復

GMT+8 發表於 2010-9-24 12:12:07 |顯示全部樓層
回復 9# chanpyhilda

哈哈, 說來我真的是慚愧, 次次都係佢送野比我先, 我再回禮呢.........
回復