團購迷你蔬果種子

作者: wong323595 發表于 2008-2-2 17:36:28
8405 67
普通品:
迷你白蘿蔔 迷你紅蘿蔔 迷你紅白蘿蔔 迷你圓蘿蔔 圓狀鮮紅色蘿蔔
迷你圓白蘿蔔 迷你圓紅蘿蔔 迷你圓紅白蘿蔔  迷你五色蘿蔔
迷你方形蘿蔔  迷你翠綠圓蘿蔔  迷你美肌雞蛋蘿蔔 迷你沖繩島蘿蔔  
迷你小蕪菁 迷你蘿蔔葉 迷你甜豆  迷你四季豆  迷你黑毛豆  迷你紅毛豆
迷你楊桃豆  丹波大納言黑豆  丹波大納言紅豆 迷你結球高麗菜  
迷你丸子高麗菜  迷你雙色大頭菜  迷你花椰菜  迷你白菜  迷你長茄子
迷你圓茄子 迷你水茄子  迷你秋葵 迷你紫秋葵  迷你沖繩島秋葵
迷你黃瓜  迷你香蕉甜椒 迷你番茄 迷你冬瓜 迷你蜂蜜玉米
迷你萬院寺青辣椒 迷你沖繩島辣椒  迷你牛蒡 迷你水果洋蔥
迷你紅貴妃洋蔥 迷你七色甜菜 迷你芹菜  迷你油菜花  迷你沙拉波菜  
迷你小松菜 迷你青江菜  迷你茼蒿 迷你京都水菜  迷你綜合沙拉菜
迷你燒肉生菜  迷你蘆筍 迷你韭菜  迷你九條細蔥  迷你甜大蔥
巨大下仁田國王蔥

特殊品
迷你哈密瓜  迷你布丁哈密瓜  迷你黃金哈密瓜  迷你金秸哈密瓜  
迷你西瓜  迷你南瓜  迷你公主南瓜  迷你阿拉丁南瓜  迷你黃金條南瓜  
迷你金絲南瓜 巨大紅皮甘栗南瓜 巨大米茄子 迷你綠茄子
迷你牛奶白茄子  迷你苦瓜 迷你青椒  迷你三色甜椒 迷你嬰兒玉米筍  
迷你草莓青椒 迷你檸檬黃瓜 大長今半白黃瓜  桃太郎番茄  小莢落花生
wong323595 發表於 2008-2-2 17:41:14 |顯示全部樓層
5台幣1粒   大約1.9港元
如1次購50粒 可自找3粒特殊品
但多人夾的特殊品我會在分享板送
郵寄費用後計
如不夠8人團購便不舉行多謝合作
團購人仕           物品
iristt          迷你蘆筍5 迷你方形蘿蔔5 迷你小蕪菁5 迷你丸子高麗菜5 迷你結球高麗菜5 迷你冬瓜5
arp             迷你蘆筍8 迷你長茄子5

回復

cross 發表於 2008-2-2 19:39:51 |顯示全部樓層
可惜我無地種
但也支持..活動..回帖也是表示出支持
另外..如果方便整埋圖好似好d...始終你買野都係望到個樣好d(當然會好費你心機吧)
回復

wong323595 發表於 2008-2-2 21:06:18 |顯示全部樓層

回復

heiheimama 發表於 2008-2-2 22:47:34 |顯示全部樓層
想請問普通品和特殊品價錢有差別嗎?迷你蘿蔔新台幣$5一粒(未計郵費)是貴了一點.我在美國訂是$1美金600粒呢!(即港幣一毫都有8粒).看看:

紅白圓型:http://cgi.ebay.com/RADISH-Spark ... QrdZ1QQcmdZViewItem

全白圓型:http://cgi.ebay.com/RADISH-Hails ... QrdZ1QQcmdZViewItem

不過我對迷你西瓜好有興趣,有人夾嗎?~

回復

wong323595 發表於 2008-2-2 22:52:47 |顯示全部樓層
有啲市面有  但他不想煩單1定價
所以比市面貴
回復

hunhun 發表於 2008-2-3 01:59:11 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-2-2 22:47 發表
想請問普通品和特殊品價錢有差別嗎?迷你蘿蔔新台幣$5一粒(未計郵費)是貴了一點.我在美國訂是$1美金600粒呢!(即港幣一毫都有8粒).看看:

紅白圓型:http://cgi.ebay.com/RADISH-Spark ... -seeds_W0QQitemZ300 ...

不過有d 好似日本sin 有既蘿蔔---如方形&冲繩&橙圓種
或者可唔可以向日本公司買??
直接買西瓜種子

回復

冬仔 發表於 2008-2-3 11:56:14 |顯示全部樓層
而家佢出緊福袋~

冇單買~

我比較想買戈個好菜頭福袋~
回復

wong323595 發表於 2008-2-3 12:15:37 |顯示全部樓層
原帖由 hunhun 於 2008-2-3 01:59 發表

不過有d 好似日本sin 有既蘿蔔---如方形&冲繩&橙圓種
或者可唔可以向日本公司買??
直接買西瓜種子

這間公司的代理給了台灣的和小物
原帖由 冬仔 於 2008-2-3 11:56 發表
而家佢出緊福袋~

冇單買~

我比較想買戈個好菜頭福袋~

你要我都可以代bid

回復

蛀米虫 發表於 2008-2-3 12:31:38 |顯示全部樓層
我想要以下的, 不過一次過每款要買多少, 郵費會否很貴架??  可唔可以提供多點資料, 我再修改, 我驚破產啊  :
迷你哈密瓜
迷你西瓜  
迷你南瓜  迷你公主南瓜 (其實有咩分別呢??)
迷你苦瓜
迷你三色甜椒
桃太郎番茄
回復

wong323595 發表於 2008-2-3 12:36:22 |顯示全部樓層
對不起
你全都是特殊品
特殊品不可以直買要買50粒普通種子才送3粒
回復

蛀米虫 發表於 2008-2-3 12:44:24 |顯示全部樓層
噢! 真可謂啊!
回復

蛀米虫 發表於 2008-2-3 12:45:21 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-2-2 22:47 發表

紅白圓型:http://cgi.ebay.com/RADISH-Spark ... -seeds_W0QQitemZ300 ...

me! 你有計?
回復

wong323595 發表於 2008-2-3 12:51:18 |顯示全部樓層
原帖由 蛀米虫 於 2008-2-3 12:45 發表

me! 你有計?

你講咩ar~~~
回復

蛀米虫 發表於 2008-2-3 12:54:06 |顯示全部樓層
原帖由 wong323595 於 2008-2-3 12:51 發表

你講咩ar~~~

希希媽問有沒人可以夾 迷你西瓜 嘛~
回復

ahyat 發表於 2008-2-3 12:55:26 |顯示全部樓層
i want to buy  
  迷你長茄子
迷你圓茄子 迷你水茄子  
迷你萬院寺青辣椒 迷你沖繩島辣椒    迷你蘆筍
how much the total of them ?
回復

wong323595 發表於 2008-2-3 12:58:41 |顯示全部樓層
原帖由 ahyat 於 2008-2-3 12:55 發表
i want to buy  
  迷你長茄子
迷你圓茄子 迷你水茄子  
迷你萬院寺青辣椒 迷你沖繩島辣椒    迷你蘆筍
how much the total of them ? ...

請寫下數量^^
回復

heiheimama 發表於 2008-2-3 13:04:22 |顯示全部樓層
原帖由 蛀米虫 於 2008-2-3 12:54 發表

希希媽問有沒人可以夾 迷你西瓜 嘛~

原來”特殊品”是冇得賣的,要買50粒普通品才送3粒,但普通品又很貴,所以都唔知點好了!~
回復

wong323595 發表於 2008-2-3 13:06:19 |顯示全部樓層
買啲得e到才有的迷你種子吧
回復

蛀米虫 發表於 2008-2-3 13:22:58 |顯示全部樓層
迷你蘆筍              10粒
迷你番茄               8粒
迷你圓茄子             8粒
迷你香蕉甜椒          10粒
迷你水果洋蔥           7粒
迷你萬院寺青辣椒       7粒

特 : 迷你西瓜  迷你苦瓜  迷你三色甜椒

我都係鍾意特殊品種多D.....
計計郵費再確定吧!

回復

1234下一頁