A Butterfly....

作者: rainbow 發表于 2008-1-27 16:44:31
1140 7
Its really beautiful like a butterfly & its rare to see..counldn't stand to bring it home even its a standard..

charles604498 發表於 2008-1-27 17:23:00 |顯示全部樓層

真係好大裸下 花色好特別係邊樹買架?
回復

happyfusby 發表於 2008-1-27 17:44:37 |顯示全部樓層

靚!
回復

littlejojo 發表於 2008-1-27 17:48:23 |顯示全部樓層

靚呀...隻色好少見呀....
係邊買架...同埋我想問叫咩名/number架?
回復

rainbow 發表於 2008-1-27 22:55:59 |顯示全部樓層

在花墟買..不過不是繽X, 間舖向太子道, 都係荷蘭來, 不過同繽X那種牌子不一樣, 也不是很大株, 是8cm盆的, 一般的是10.cm盆的 , 唔知佢叫嘜名...我就幫佢改名做: Butterfly Sapphire

回復

fannychan922 發表於 2008-1-29 12:52:58 |顯示全部樓層

原帖由 rainbow 於 2008-1-27 22:55 發表
在花墟買..不過不是繽X, 間舖向太子道, 都係荷蘭來, 不過同繽X那種牌子不一樣, 也不是很大株, 是8cm盆的, 一般的是10.cm盆的 , 唔知佢叫嘜名...我就幫佢改名做: Butterfly Sapphire ...

我好讚成幫D仔女改名喎!!

雖然它們不是擁有純正的血統。但係它們都是我們辛辛苦養大的仔女,所以作為父母,係好應該幫佢地改一個名。

我不是太贊同人地成日說他的仔女叫'無名av' ,改個名俾佢又唔洗錢o既
回復

siboney 發表於 2008-1-29 22:07:36 |顯示全部樓層

佢係咪跑色的十字花呢?
但都好靚呀!
回復

TUPLIP28 發表於 2008-1-31 13:29:00 |顯示全部樓層

very sweet
回復