桐.....................誌~^^21/05更新 幾隻海盜's

作者: maywong918 發表于 2010-8-10 14:16:57
35738 722
maywong918 發表於 2011-3-30 20:25:47 |顯示全部樓層
quen 發表於 2011-3-27 17:55
Sinn. 'Connect the Dots' D花好靚呀
幾個迷岩種在一個盆,一盆有幾多個頭呀
...

:P 因為無位呀,所以咪做晒擠逼戶囉~
呢盆種左3棵,因為球球好大下,所以唔種得多~
回復

maywong918 發表於 2011-3-30 20:27:36 |顯示全部樓層
suzisan 發表於 2011-3-29 10:26
哈哈,因為你沒有時間照顧它們,它們就直接開花給你看,比比誰更厲害  ...

那我要拜下風,它們我也沒怎照顧就要開花給我看,厲害~
回復

蕙蕙 發表於 2011-3-31 19:23:18 |顯示全部樓層
回復 maywong918 的帖子

一個字, "勁"呀
回復

maywong918 發表於 2011-4-1 10:40:04 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2011-3-31 19:23

一個字, "勁"呀

個球勁0者~種得耐夠大~
回復

maywong918 發表於 2011-4-18 11:32:48 |顯示全部樓層
又來懶人更新,一次過...............
PICT4846 (Small).JPG
PICT4865 (Small).JPG
PICT4864 (Small).JPG
PICT4872 (Small).JPG
PICT4873 (Small).JPG
PICT4874 (Small).JPG
PICT4875 (Small).JPG
PICT4885 (Small).JPG
PICT4886 (Small).JPG
PICT4887 (Small).JPG
PICT4889 (Small).JPG
PICT4890 (Small).JPG
PICT4892 (Small).JPG
PICT4893 (Small).JPG
PICT4901 (Small).JPG
PICT4903 (Small).JPG
PICT4845 (Small).jpg
回復

strawberry 發表於 2011-4-18 23:48:27 |顯示全部樓層

今次有d 好似未見過(第3, 6 & 7 幅相), 係咪新花? 都幾靚 ~
回復

BLUE 發表於 2011-4-19 12:06:52 |顯示全部樓層
哦 太多太靓花,看到眼晕。
黄色的岩桐,等待下次开正,一睹芳容
回復

maywong918 發表於 2011-4-19 13:40:39 |顯示全部樓層
strawberry 發表於 2011-4-18 23:48

今次有d 好似未見過(第3, 6 & 7 幅相), 係咪新花? 都幾靚 ~   ...

嘛嘛地咋~
回復

maywong918 發表於 2011-4-19 13:43:37 |顯示全部樓層
BLUE 發表於 2011-4-19 12:06
哦 太多太靓花,看到眼晕。
黄色的岩桐,等待下次开正,一睹芳容

不算多呀,疏於照顧,加上有好多開完沒拍照,很少了~
黃色有好多花苞呀,不過這品特別在葉子呢,像香草,輕輕搓揉會有香味~
回復

maywong918 發表於 2011-4-22 14:35:59 |顯示全部樓層
PICT4914 (Small).JPG
PICT4912 (Small).JPG
PICT4911 (Small).JPG
回復

maywong918 發表於 2011-4-26 13:32:44 |顯示全部樓層
失了名的美女,估計應是Sinn.'Maybe Baby'
PICT4921 (Small).jpg
女巫︰
PICT4923 (Small).JPG
自家出品︰Pink Kiss
PICT4924 (Small).JPG
開單的美女︰
PICT4933 (Small).JPG
至愛之一,成朵玫瑰甘,Sinn.Emily Sister:

PICT4934 (Small).JPG
PICT4935 (Small).JPG
回復

maywong918 發表於 2011-4-26 12:58:02 |顯示全部樓層
開到半重喇~好開心,雖然未算最完美,但開到半重已好開心喇~
PICT4930 (Small).JPG
PICT4931 (Small).JPG
回復

ringring1968 發表於 2011-4-26 13:36:49 |顯示全部樓層

May:我要打劫你呀,.........
回復

maywong918 發表於 2011-4-26 21:37:15 |顯示全部樓層
ixmabelxi 發表於 2011-4-26 21:09
你的Sinn.Emily Sister好靚啊!!!
相信邊個見到都鐘意

係呀,所以係我至愛之一~
回復

maywong918 發表於 2011-4-26 21:38:37 |顯示全部樓層
george 發表於 2011-4-26 21:23
may姐放毒~~~希望你不要收太多索種短信吧~~~祝福你~~~~

我d普通野來,算得咩,家下迷岩普及,好多大戶百百聲架~
回復

george 發表於 2011-4-26 21:23:53 |顯示全部樓層
may姐放毒~~~希望你不要收太多索種短信吧~~~祝福你~~~~
回復

maywong918 發表於 2011-4-26 21:02:25 |顯示全部樓層
ringring1968 發表於 2011-4-26 13:36

May:我要打劫你呀,.........

使唔使打劫呀? 妳出聲,無問題~
回復

ixmabelxi 發表於 2011-4-26 21:09:54 |顯示全部樓層
你的Sinn.Emily Sister好靚啊!!!
相信邊個見到都鐘意
回復

cherrylwy 發表於 2011-4-27 01:37:29 |顯示全部樓層
may, 我已經成功戒除迷岩毒啦, 而家淨係睇你地果D就飽晒啦! 不過.....唉......花海無涯, 又中左其他毒呢.......
回復

strawberry 發表於 2011-4-27 10:49:13 |顯示全部樓層

迷你裙好似唔易開到半重瓣!!  
我棵種左好耐都冇點大到 ...
回復