我的10個寶寶

作者: lapcheung9x3 發表于 2010-8-5 16:38:31
3751 31
lapcheung9x3 發表於 2010-8-17 16:27:38 |顯示全部樓層
我鍾意菇菇呀...........矮的的.....
claudiatang 發表於 2010-8-17 14:46

菇菇好鐘意玩波~~~
我多數分兩日沖, 一次5隻, 一次3隻........因為佢地日日出街, 一星期要沖一次.......
回復

amethysttsang 發表於 2010-8-17 20:37:29 |顯示全部樓層
咖哩同卷卷...好似電腦特技整出黎咁呀!!!隻眼碌到咁大!!!
你真係養左10隻狗牙????咁咪要花好多時間照顧lor??
你真係好有愛心~~~
好厲害!!!
回復

prodorothyhkg 發表於 2010-8-18 13:26:06 |顯示全部樓層
十隻,攞命~~
回復

lapcheung9x3 發表於 2010-8-18 16:57:28 |顯示全部樓層
回復 22# amethysttsang

德德同阿豬養o係爸爸到, 但爸爸住喺我隔離, 我自己o个邊養8隻.......雖然係非常之law命, 但係值得ge......
回復

amethysttsang 發表於 2010-8-18 20:44:26 |顯示全部樓層
回復 24# lapcheung9x3

一番到屋企...8隻狗一齊撲埋黎...嘩~~
你係咪住元朗??咁多地方種野養狗~~
回復

lapcheung9x3 發表於 2010-8-18 22:36:17 |顯示全部樓層
回復  lapcheung9x3

一番到屋企...8隻狗一齊撲埋黎...嘩~~
你係咪住元朗??咁多地方種野養狗~~ ...
amethysttsang 發表於 2010-8-18 20:44

我住錦上路架~ 佢地訓覺會返入籠, 我o係度就放佢地出黎, 但我成日o係屋企~~
你呢? 你有養狗狗ma?~
回復

amethysttsang 發表於 2010-8-19 18:49:36 |顯示全部樓層
回復 26# lapcheung9x3

你成日係屋企??唔使番工番學??全職養狗??
我冇養狗呀...以前(小學既事了)養過貓...但係佢比媽咪趕走左了...
雖然很喜歡狗仔...但知道自己唔能夠將佢擺第一位...所以都係唔養了...
回復

lapcheung9x3 發表於 2010-8-19 19:01:23 |顯示全部樓層
我係全職阿四~~~ 一日放4轉狗, 做家務~~
你都好鐘意貓貓狗狗呀, 自己冇養都會睇寵物茶座~~
回復

amethysttsang 發表於 2010-8-19 19:06:30 |顯示全部樓層
回復 28# lapcheung9x3

覆得咁快既??今日放完狗拿??
冇計啦~~鬼叫係個標題咁震撼咩~~
10隻!!!
梗係要入黎睇下~~
回復

lapcheung9x3 發表於 2010-8-19 19:12:33 |顯示全部樓層
一陣7:45要放喇, 放完先食飯, 食完飯就睇下d花~~
你都覆得好快呀~ 末食飯?
我有兩個朋友, 一個7貓, 一個4貓4狗呀~~~
回復

carlyyau 發表於 2010-9-5 23:36:41 |顯示全部樓層
回復 10# lapcheung9x3

星期五嗰日落好大雨,你十個寶貝有冇雨褛ga?早幾日我响楼下見到五只貓 bb,妤得意.我老細(老公)不准我養,沮喪!
回復

calbeebb 發表於 2010-9-15 23:15:25 |顯示全部樓層
我有4隻狗狗!你隻隻dog dog都有明星樣!
回復