返回列表 發新帖

藍色肚臍餅

作者: GMT+8 發表于 2010-7-27 22:52:05
1829 29
tsoiyiu1009 發表於 2010-7-28 15:48:43 |顯示全部樓層
回復  tsoiyiu1009
係呀, 實物仲靚呀, 左右2辦的小紫邊反後了, 正面都影不到!
GMT+8 發表於 2010-7-28 15:43

唔好再講喇...add5icon add2icon
再講落去會有好多人黎打劫你/ Jo Jo(包括我add12icon )
回復

GMT+8 發表於 2010-7-28 15:51:17 |顯示全部樓層
回復 21# tsoiyiu1009

add9icon
回復

jo_jo 發表於 2010-7-28 17:22:47 |顯示全部樓層
回復 21# tsoiyiu1009

其實呢隻個個都有架 ~ 咪就係 HCY's Taurus
不過我真係有一隻迷岩改咗叫 S. Jo's Galaxy,不過未穩定
S. Jo\'s Galaxy-a.jpg
回復

strawberry 發表於 2010-7-28 18:15:13 |顯示全部樓層
回復  tsoiyiu1009

其實呢隻個個都有架 ~ 咪就係 HCY's Taurus
不過我真係有一隻迷岩改咗叫 S. Jo's Gala ...
jo_jo 發表於 2010-7-28 17:22

呢隻好靚呀 ~ add6icon add6icon
係粉紅 / 紫紅色 add3icon
不如叫 S. Jo's Pink Galaxy / S. Jo's Purple Galaxy ...
回復

jo_jo 發表於 2010-7-28 18:47:09 |顯示全部樓層
回復 24# strawberry

show u a side picture, it 's colour is between pink and plum
S. Jo\'s Galaxy-b.jpg
回復

GMT+8 發表於 2010-7-28 19:45:29 |顯示全部樓層
真身出來了,驚為天人呢.
回復

maywong918 發表於 2010-7-28 19:52:47 |顯示全部樓層
我以為我搞錯,明明見係金牛座來................
回復

GMT+8 發表於 2010-7-28 20:13:24 |顯示全部樓層
回復 27# maywong918

害得may姐你神經衰弱了, 對不起呢~~~
回復

maywong918 發表於 2010-7-28 20:34:12 |顯示全部樓層
回復  maywong918

害得may姐你神經衰弱了, 對不起呢~~~
GMT+8 發表於 2010-7-28 20:13

我本來就係既喇~    add4icon
回復

蕙蕙 發表於 2010-7-28 23:50:48 |顯示全部樓層
你個肚臍好靚
回復