清貨 – 迷岩植株/球根 & 超迷岩(已貼收據)

作者: ayclui 發表于 2010-7-24 17:19:30
1407 9

迷岩球根 - Ozark Rosy Tiger $50 (已售)
          HCY’s Aries $60

迷岩植株 – Country Prayer (側芽定植, 已有球根) $60

超迷岩 – 全部側芽定植, 已有球根

Snowflake – 每盆$50, 不設選擇
1.
2.
3.
4.

Treva McDaniel -每盆$50, 不設選擇
1.
2.

Little Wood Nymph - $50
1.

交收方法 : 面交, 交收時請付現金(不設找續)
交收日期/時間/地點 : 逢星期六/ 日, 奧運站近C/D出口, 時間可安排
花友請PM 我留聯絡電話, 謝謝~

注意事項:
1) 逾時或不出席的花友當作棄權,不能補領
2) 如有任何爭議, 本人有權作出最後的決定.
3) 花友請自備購物袋

當中收益5%捐贈 "香港園藝館" 作經費 。
rilakkuma 發表於 2010-7-24 18:13:01 |顯示全部樓層
想問吓Ozark Rosy Tiger $50 可以郵寄嗎? thanks
回復

ayclui 發表於 2010-7-24 19:26:02 |顯示全部樓層
回復 2# rilakkuma
可以的, 寄我回郵和盒子, 另郵遞風險須買家負責
回復

rilakkuma 發表於 2010-7-24 19:32:57 |顯示全部樓層
回復  rilakkuma
可以的, 寄我回郵和盒子, 另郵遞風險須買家負責
ayclui 發表於 2010-7-24 19:26

OK 無問題!咁我就要Ozark Rosy Tiger 啦! thanks
我想問個盒大約要多大呢?
回復

ayclui 發表於 2010-7-24 19:41:36 |顯示全部樓層
細細個就OK, 我諗好似花友話果D優X良品零食盒仔咁囉 , 最緊要係實淨, 個盒易爆就麻煩...
回復

rilakkuma 發表於 2010-7-24 20:21:30 |顯示全部樓層
回復 5# ayclui

OK ~~
回復

ryansze 發表於 2010-7-24 22:55:39 |顯示全部樓層

回復 1# ayclui
Country Prayer (側芽定植, 已有球根) $60
Snowflake – 每盆$50
回復

ayclui 發表於 2010-7-25 12:25:50 |顯示全部樓層
回復 7# ryansze
謝謝, 請PM 我約交收時間
回復

SSCP 發表於 2010-8-6 13:05:57 |顯示全部樓層
請問這個賣左未,是否"迷岩"HCY’s Aries THANKS
回復

ayclui 發表於 2010-10-22 12:02:28 |顯示全部樓層
5% contribution to HK Plants via Paypal

Item1: 清貨 – 迷岩植株/球根 & 超迷岩 24/07 ($8)
Item2: 新鮮採收迷岩種子Super Pink x self 2 份 (每份30 +粒) 30/05 ($1.25)
Item3: 清貨- 迷岩 Country Prayer 側芽帶球 16/05 ($5)
Item4: 清貨大特賣 - 農友牌矽藻素 (300g, 不設散賣) 15/05 ($4)

您已發送 $18.25 HKD 的付款給 [email protected]

付款詳細資料
金額:$18.25 HKD
交易日期:2010年10月21日
交易 ID:77801906TB5688844

主旨:你已收到付款

訊息:
5% donation for HK Plants Forum
回復